In perioada 16-20 martie 2015 a avut loc in Hanovra – Germania, targul international de tehnologie – CeBIT 2015 (www.cebit.de ) unde compania locala INFRASOFT (www.infrasoft.ro) a prezentat jucatorilor de IT&C de pe piata europeana si nu numai produsul Documenta DMS – platforma End-to-End de management al documentelor.

In cadrul targului au fost sustinute demonstratii live ale componentelor solutiei: platforma browser-based (www.documenta-dms.com ) inclusiv versiunea mobile, Documenta Drive, Documenta Microsoft Office Integration, Documenta Scan & Fax, Documenta Registratura Electronica, Documenta Arhivare, Documenta Workflow Engine, Documenta Content Management, Documenta Projects, Documenta Outlook Integration.

in urma prezentarilor, importante companii din Polonia, Cehia, Turcia, Germania, Italia, Spania, Franta, Olanda, China au apreciat solutia ca fiind una competitiva, moderna si performanta manifestandu-si interesul de a deveni distribuitori ai produsului Documenta DMS in tarile lor. Pana la ora redactarii prezentului material au fost deja formalizate acordurile de reprezentare pe pietele din Polonia si Olanda.

«Participarea Infrasoft la cel mai mare targ de profil IT&C din lume este un real success, reusind astfel sa ne facem cunoscuta solutia catre jucatori importanti prezenti la eveniment. Ne bucuram sa constatam ca produsul Documenta DMS are parte de aprecieri pozitive, cu atat mai mult cu cat acestea vin din partea unor specialisti IT&C, buni cunoscatori ai pietei si produselor din domeniu. Este momentul sa ne facem mai cunoscuti pe piata internationala nu doar cu servicii de resurse umane si outsourcing dar si cu produse software: ”Made in Romania”», a declarat Adrian Barcutean, director general Infrasoft.

Produsul Documenta DMS sustine companiile in eforturile lor de gestionare si organizare eficienta a documentelor si circulatiei acestora in interiorul dar si intre departamentele financiar-contabil, resurse umane, juridic, productie si alte departamente specializate. Solutia gestioneaza atat documentele care intra in companie, acestea fiind digitalizate si indexate prin Scan & OCR, cat si documentele elaborate in cadrul departamentelor in editoare de texte gen Microsoft Office sau Open Office. Platforma este una utilizabila in mai multe limbi de circulatie internationala, avand deja implementate versiunile in engleza, germana, franceza, spaniola, maghiara, rusa, spaniola si romana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here