Asociatia Educationala Optiuni Pentru Viitor, prin proiectul MLM News, organizeaza Network Marketing Forum, conferinta dedicata profesionistilor in vanzari directe si network marketing. Evenimentul va avea loc sambata, 28 martie 2015, la Centrul Expozitional ROMEXPO, sala Madgearu, incepand cu ora 10:00.

Network Marketing Forum este o platforma informationala si educationala pe nisa zonei de vanzari directe, care isi propune in primul rand crearea spatiului propice schimbului de experienta intre profesionistii din industrie si consolidarea acestei industrii in Romania.

Conferinta din 28 martie nu este numai premiera NM Forum, ci si primul eveniment informaţional si educational care se adreseaza tuturor persoanelor implicate in aceasta zona antreprenoriala. De asemenea, NM Forum este o platforma accesibila persoanelor deschise catre opţiuni noi antreprenoriale sau de suplimentare a veniturilor si care doresc sa se informeze vizavi de acest domeniu, printr-o intalnire directa cu lideri de top din Romania.

NM Forum vine intr-un context in care optiunile antreprenoriale oferite de companiile de vanzari directe reprezinta o solutie economica reala si o optiune financiara de viitor. Conform ultimelor statistici oferite de Federatia Mondiala a Asociatiilor Companiilor de Vanzari Directe (WFDSA), vanzarile globale in domeniul de network marketing s-au ridicat la 178,5 miliarde de dolari in anul 2013, forta de vanzari la nivel mondial fiind de 93 de milioane de parteneri independenti. in Romania,  industria vanzarilor directe a crescut cu 2,3% in 2013, comparativ cu anul anterior, inregistrand vanzari de 321 de milioane de dolari si 292.561 de distribuitori independenti.

Tema – Leadership prin Network Marketing – va fi abordata, prin prisma viziunii personale, de o serie de parteneri independenti de elita si lideri din top managementul unor companii de vanzari directe.

Speakerii evenimentului:

Valentin M. Ionescu, consultant in management, fost ministru al Privatizarii
Cristian Onetiu, cofondatorul companiei Life Care
Luminita Mirescu, liderul nr. 1 in Oriflame Romania
Edy Ardeleanu, liderul MonaVie Romania
Loredana Diana Cismas, Diamant Nu Skin
Constantin D. Pavel, fondatorul sistemului Self Coach
Gabriel Tudor Balanescu, director de marketing la Forever Living Products Romania
Elena Raducu, concesionar autorizat Tupperware
Iulian Prigoreanu, cofondator MLM News, presedintele AEOPV.
Invitatul special al evenimentului: Andy Szekely, autor, trainer, speaker.

Moderatorii evenimentului vor fi Orlando Petriceanu, actor si regizor, si Cristina Baranescu, cofondator MLM News.
Parteneri media: Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, Portal Management, The Markers, Club Mediatori.

Biletele se gasesc la vanzare pe platformele myticket.ro, bilete.ro, biletoo.ro, eventim.ro, precum si pe site-ul nmforum.ro sau la telefon 0722.630.598 (persoana de contact Cristina Baranescu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here