… au cele doua tari vecine, iar mediile de afaceri din Romania si Ucraina trebuie sa pregateasca de pe acum viitorul comun pe care-l vor avea in Uniunea Europeana.

Asta au concluzionat reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman la intalnirea cu Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Ucrainei in Romania, ES Teofil BAUER.

Avem nevoie de Excelenta Voastra pentru a gasi oragnizatii similare in Ucraina cu care sa identificam posibilitatile de afaceri intre companiile din Romania si Ucraina”, a spus la inceputul intrevederii presedintele UNPR, Ioan Lucian, dupa care a prezentat ambasadorului Ucrainei obiectivele pe care Uniunea le are in vizor in ceea ce priveste tara vecina.

Turismul, cercetarea, infrastructura de afaceri romano-ucrainiana, realizarea unor publicatii de bussines bilingve sunt cateva din domeniile in care Uniunea Nationala a Patronatului Roman doreste parteneriate cu mediile de afaceri ucrainiene.

Trebuie sa fim prezenti de acum cu proiecte concrete comune pentru momentul in care Ucraina va intra in UE. Avem acumulate experienta multiple in ceea ce priveste cooperarea transfrontaliera, si nu numai, pentru ca in acel moment sa putem aborda cu eficienta relatia de afaceri dintre partenerii din Romania si Ucraina”, a subliniat Ion Radu, membru in Consiliul National al UNPR.

Pana la sfarsitul lunii februarie UNPR va inainta ambasadei Ucrainei un set complet de propuneri de activitati si actiuni menite sa accelereze colaborarea medilor de afaceri dintre doua tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here