ROMEXPO incepe noul an cu sase expozitii organizate in premiera: Primavara la ROMEXPO, Bucharest Pet Exhibition, Expo Sport si Agrement, Pastele la ROMEXPO, Mobila Expo si Auto Expo, dar si cu concepte noi si interesante pentru expozitiile devenite deja de traditie.

Bunuri de larg consum si un eveniment destinat iubitorilor de animale

Programul expozitional ROMEXPO 2015 debuteaza cu o premiera: Primavara la ROMEXPO – Targ de bunuri de larg consum organizat in perioada 27 februarie – 1 martie. Pentru trei zile, vizitatorii vor gasi in cadrul acestui targ cele mai variate cadouri pentru doamne si domnisoare si primele tendinte si noutati pentru primavara – vara din domenii variate, precum moda si frumusete sau decoratiuni interioare.

Tot in aceeasi perioada (27 februarie – 1 martie), un alt eveniment in premiera are loc la ROMEXPO – Pet Exhibition – Expozitie de animale de companie. Propunandu-si sa fie atat o platforma de expunere, cat si un spatiu de vanzare, expozitia va oferi participantilor ocazia de a vedea diverse animale de companie, rase comune, dar si specii rare, beneficiind de indrumarea specialistilor in luarea deciziei de cumparare. Incepand cu 27 februarie, la ROMEXPO vor fi trei zile de spectacol, pline de evenimente interactive, dintre care nu vor lipsi concursurile, competitiile de agility si dog dancing pentru cainii de rasa, demonstratiile de dresaj sau workshop-urile pe tema animalelor de companie.

Turism, sport si stare de bine in martie la ROMEXPO

Pentru persoanele active si dinamice, dar si pentru cei care isi doresc o schimbare a stilului de viata, ROMEXPO pregateste o Expozitie de articole sportive, echipamente si accesorii – Expo Sport si Agrement (12.03.2015 – 15.03.2015). Din oferta nu lipsesc articolele de imbracaminte si incaltaminte, echipamente sportive, articole de medicina sportiva si recuperatorie, suplimente nutritive si energizante, echipamente pentru petrecerea timpului liber sau pentru dotarea salilor de sport, iar pentru cei indrazneti oferte pentru sporturi extreme: parapanta, parasutism, windsurfing, scufundari, caiac, skijeturi, surfing, kiteboarding, windsurfing sau scufundari.

Tot intre 12 si 15 martie, la ROMEXPO au loc editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, Romanian Nautic Expo – Expozitie internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii si IMM Forum – Cel mai complex eveniment B2B adresat intreprinderilor mici si mijlocii (12 – 14 martie).

Constructii, amenajari interioare si bunuri de larg consum

Finalul lumii martie este dedicat unor manifesari expozitionale traditionale pentru Centrul Expozitional ROMEXPO. Astfel, in perioada 26 – 29 martie au loc: Construct Expo – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, Ambient Expo – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, Romtherm – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului, Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati si Expo Flowers & Garden – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit.

In completarea tematicii Construct Expo si Ambient Expo, al doilea eveniment in premiera, din perioada 26 – 29 martie il reprezinta Mobila Expo – Targ de mobila cu vanzare. In cadrul acestuia participantii vor regasi o mare varietate de mobilier clasic, mobilier modern, canapele, fotolii, saltele, mobilier pentru spatii publice, dar si noi tendinte din industrie provenind de la cei mai importanti producatori si importatori de mobila din Romania. Vizitatorii vor gasi tot ce au nevoie pentru locuinta si vor beneficia de programul DISCOUNT EXCLUSIV – promotii, discount-uri si oferte speciale, valabile numai pe perioada targului si consiliere specializata gratuita.

Tot in perioada 26 – 29 martie, ROMEXPO introduce un al eveniment nou – Pastele la ROMEXPO – Targ de bunuri de larg consum. Patru zile de cadouri, surprize si traditii vor astepta vizitatorii cu putin timp inainte de Sarbatorile de Paste. Asadar, ROMEXPO devine un spatiu in care traditiile intalnesc modernul, in care tesaturile traditionale, porturile populare, vasele din ceramica, obiectele din lemn decorate cu motive populare, ouale incondeiate si podoabele sunt expuse alaturi de articole vestimentare moderne, articole pentru casa si gradina, tehnologii moderne si cele mai in voga accesorii. Atmosfera de sarbatoare este completata de oferta culinara bogata de la producatorii traditionali. Expozitia Paste la ROMEXPO pregateste si o serie de surprize pentru vizitatori, ateliere de creatie, arta populara si mestesuguri sau concursuri de incondeiat oua.

Protectia mediului, medicina, tehnica dentara, evenimente pentru publicul larg

Semestrul I continua la ROMEXPO cu Romenvirotec – Expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului si Rommedica – Targ international de medicina si farmacie – in perioada 22 – 25 aprilie.

La mijlocul lunii mai, ROMEXPO gazduieste editia de primavara a Denta – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara (14 – 16 mai), urmand ca la sfarsitul acestei luni sa aiba loc TIBCO – Targ international de bunuri de larg consum, KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii, dar si Autoexpotehnica – Expozitie internationala de componente si accesorii auto si Auto Expo – Expozitie de autoturisme, camioane si utilitare – eveniment in premiera. Toate acestea vor avea loc in perioada 28 – 31 mai 2015.

Pe durata desfasurarii fiecaruia dintre targurile si expozitiile ROMEXPO, vizitatorii vor beneficia de oferta bogata in ceea ce priveste bucatele traditionale si obiectele de artizanat, oferita de expozantii Targului de Produse Traditionale.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele ROMEXPO, accesati: www.romexpo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here