LASTING System va participa intre 12 si 13 noiembrie 2014, in calitate de Partener Silver, la Microsoft Summit 2014, cel mai important eveniment de tehnologie si business de pe piata de IT din Romania.

Compania timişoreana va pune la dispozitia vizitatorilor cele mai noi solutii de comunicatii şi colaborare unificate de la Polycom optimizate pentru pltaforma Microsoft Lync, solutii software pentru platformele Microsoft (aplicatii pentru domeniile financiar, educatie si productie), precum si solutii de tipul ERP de la SAP integrate pe platforma Microsoft Azure.

Este pentru al doilea an consecutiv in care compania LASTING este prezenta la Microsoft Summit in calitate de partener oficial.

Microsoft Summit 2014 va reuni peste 40 de experti locali si internationali in domeniul IT&C, printre care Don Grantham, Presedinte, Microsoft Central & Easter Europe si David Chappell, Principal, Chappell & Associates.

Participantii vor avea acces la peste 45 de sesiuni de prezentari demonstratii si studii de caz axate pe cele mai noi tendinte si impactul lor asupra afacerilor, precum si cele mai noi tehnologii Microsoft adaptate fiecarui tip de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here