Dupa noua ani in calitate de co-expozant, Konica Minolta va fi din nou prezenta cu un stand propriu la CeBIT 2015, cel mai important targ international din domeniul IT&C.

Dupa relansarea de succes din 2014, semnalele referitoare la urmatoare editie a CeBIT sunt din nou favorabile, simtindu-se o evolutie pozitiva clara, mai ales in zona de solutii pentru managementul de continut. Standul Konica Minolta va fi amplasat in zona Hall 3, care va fi axata in principal pe „ECM, Input/Output Solutions“. Vizitatorii vor primi consultanta de specialitate si vor avea oportunitatea sa isi formeze o imagine de ansamblu cu privire la solutiile eficiente si securizate de management al documentelor si al imprimarii.

Ikuo Nakagawa, Presedinte al Konica Minolta Business Solutions Europa: “Decizia cu privire la CeBIT este o consecinta logica a evolutiei companiei noastre din ultimii ani. Konica Minolta a trecut printr-o perioada de schimbari, inovatie si crestere si se afla la mijlocul unui proces de transformare care este descris in planul de afaceri pe termen mediu, ‘TRANSFORM 2016’. Ne aflam acum in proces de diversificare a expertizei noastre de companie IT pe o arie si mai larga. intrucat directorii din IT si Chief Information Officers reprezinta grupul nostru tinta principal, CeBIT este platforma ideala pentru a intra in dialog cu acesti factori de decizie din sectorul IT.”

Pentru CeBIT, prezenta puternica a Konica Minolta este un semnal important. Oliver Frese, CeBIT board member of Deutsche Messe AG: “Suntem incantati de prezenta Konica Minolta la CeBIT cu un spatiu propriu de mari dimensiuni. Aceasta decizie demonstreaza ca organizatorii au ales abordarea corecta concentrandu-se pe vizitatori profesionisti. Zona de solutii pentru managementul de continut a crescut din punct de vedere calitativ prin prezenta Konica Minolta.”

Ca furnizor de servicii in mediul B2B, Konica Minolta este un lider global in consultanta, implementare si management al solutiilor de imprimare si de documente, atat in zona IT cat si in cea de productie digitala. Compania include, de asemenea, segmentul de imprimare industriala inkjet, productia de aparate de masurare pentru aplicatii din industrie si din ingineria medicala, productia de straturi TAC pentru industria producatoare de ecrane LCD precum si segmentul OLED care se afla in plina crestere.

Ikuo Nakagawa continua: „Konica Minolta Business Solutions Europa este un furnizor important in domeniul Managed Print Services (MPS), cu un record remarcabil: aproape 3.500 dintre clientii nostri din Europa sunt clienti de Servicii Optimizate de Printare (OPS), acesta fiind conceptul de MPS al Konica Minolta.”

Johannes Bischof, Presedinte Konica Minolta Business Solutions Germania: „in esenta, participarea nostra la CeBIT, cel mai mare targ international de IT, este o decizie fireasca pentru noi. Mai mult, vom fi prezenti cu un stand mare, de 260 de metri patrati, aflat in Hall 3, zona care reflecta domeniile noastre de excelenta, fiind axata pe tematica solutiilor MPS, Input/Output si Enterprise Content Management. Prin participarea noastra la targuri, dorim sa aratam clientilor ca suntem acolo pentru ei, in calitate de partener de specialitate in domeniul IT. ”

CeBIT Hanovra este cel mai important targ international din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor. Prin aceasta interfata unica, participantii, corporatii globale, IMM-uri si start-up-uri, prezinta subiectele relevante ale economiei IT, precum big data, aplicatii de cloud, mobile, social business, securitate IT sau exemple de aplicatii pentru Internet of Things. CeBIT Global Conferences ofera, prin discursuri si forumuri, o privire de ansamblu asupra celor mai importante piete din lumea digitala. Tema CeBIT 2015 este „d!conomy”, iar tara partenera din acest an este China. Mai multe informatii: www.cebit.de.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here