Teamnet, unul dintre cei mai importanti integratori IT&C din regiune, este singura companie din Europa Centrala prezenta pentru al saptelea an consecutiv in topul Deloitte Technology Fast 50 din 2014 si singura din Romania inclusa in categoria Big 5, alaturi de alte patru business-uri mari din regiune cu o evolutie accelerata a afacerilor.

Deloitte Technology Fast 50 ierarhizeaza anual cele mai dinamice companii din domeniul tehnologiei, pe baza ratei de crestere a veniturilor anuale in ultimii cinci ani, in medie de 698% in 2013. Clasamentul include 50 de companii din 10 tari europene, dintre care 6 companii sunt romanesti, iar 26 din total se regasesc pentru prima data in acest top. Teamnet a inregistrat o creştere de 424% in perioada 2009-2013 si se situeaza pe locul 34 in clasamentul Deloitte. De asemenea, Teamnet a fost inclusa pe locul trei in cadrul categoriei Big 5, create de Deloitte in anul 2010 pentru recunoaşterea business-urilor mari, cu cifra de afaceri de peste 25 de milioane de euro, care inregistreaza rate de creştere semnificative in raport cu dimensiunea lor, alaturi de doua companii din Polonia, una din Cehia si una din Slovacia.

“Prezenta constanta a Teamnet in initiativa Deloitte care reuneste companii din toata Europa Centrala si le ierarhizeaza in functie de evolutia lor accelerata si sustenabila, ne ofera o recunoastere a dezvoltarii noastre ample atat in Romania, cat si la nivel regional. Totodata, faptul ca suntem singura companie din regiune cu o prezenta de 7 ani consecutivi in clasamentul Deloitte din 2014 aduce inca o confirmare a faptului ca strategia si investitiile noastre au condus la realizari notabile la nivel regional, care contribuie la transformarea societatii europene prin tehnologie. Prin planurile ambitioase pe care le avem pentru urmatorii ani, ne propunem sa mentinem Romania pe harta europeana a performantei in domeniul tehnologiei”, a declarat Bogdan Padiu, director executiv Teamnet Group

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here