Si in acest an, apropierea anotimpului rece a determinat responsabilii Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice – Balea Lac” sa grabeasca procesul de promovare si sa puna la punct ultimele detalii de strategie si conceptie pentru noul sezon.

Indata ce conditiile meteorologice vor fi prielnice pentru acest demers, la Balea Lac, in superbul loc din Masivul Fagaras, vor incepe lucrarile de ridicare al celui de-al zecelea Hotel de Gheata si al celorlalte constructii (Biserica de Gheata, “satelitul” din cele trei igluuri, patinoarul, partiile si zonele de distractie pe zapada etc) ce vor alcatui noul “Palat de clestar”.

Pentru a pastra o frumoasa traditie, Hotel of Ice de la Balea Lac, precum si intreg proiectul din acest sezon, va fi cladit in jurul unei teme proprii, responsabilii considerand ca editia aniversara a ineditului demers poate fi inspirat numita “ZODIAC”.

Astfel, conceptia si amenajarile Hotelului de Gheata vor respecta si vor fi inspirate din tema aleasa iar cele 12 camere principale ale obiectivului vor purta numele zodiilor.

Editia aniversara a Hotel of Ice Balea Lac va fi una plina de surprize pentru cei ce vor alege sa viziteze obiectivul sau sa se cazeze aici, in lucru fiind mai multe oferte si pachete pregatite astfel incat experienta traita in singurul hotel de gheata din partea de sud- est a Europei sa fie una deosebit de frumoasa, cu adevarat memorabila.

Pe tot parcursul sezonului, in cadrul neobisnuitului hotel vor functiona un restaurant si un Ice Bar, unde turistii vor putea servi preparate culinare sau bauturi din cele mai diverse si sofisticate.

De asemenea, atat hotelul cat si biserica de gheata, vor gazdui diverse evenimente (petreceri tematice, intalniri, concerte, diverse slujbe religioase etc), private sau pentru publicul larg.

Deocamdata, la Balea Lac si in imprejurimi conditiile meteorologice nu permit, in niciun fel, desfasurarea unor etape din procesul de construire a obiectivelor cuprinse in Proiectul de Marketing Turistic “Hotel of Ice- Balea Lac” dar lucrarile vor incepe imediat ce stratul de zapada de aici va fi indeajuns de consistent si gheata lacului Balea va depasi in grosime 20 de centrimetri.

Daca nu vor interveni probleme deosebite, Hotel of Ice Balea Lac va fi deschis pentru vizitare in ziua de Craciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here