Pizza Hut aniverseaza 20 de ani de prezenta in Romania. Restaurantul deschis pe Calea Dorobanti nr. 5-7 a fost primul restaurant american ‘Casual Dine-in’ din tara. in cei 20 de ani de la deschidere, Pizza Hut a dezvoltat o retea de 14 restaurante, dintre care opt in Bucuresti, cate unul in Ploiesti, Timisoara, Iasi, Constanta si 2 in Cluj. Din 2007, celebrul brand american a intrat si pe segmentul de livrare, odata cu deschiderea primei unitati Pizza Hut Delivery in Bucuresti. Reteaua de livrare s-a extins de atunci la 9 restaurante (8 in Bucuresti, 1 in Cluj).

„Povestea Pizza Hut din Romania a inceput cu un restaurant in Bucuresti si 100 de angajati. Astazi, servim peste 3 milioane de romani pe an si vindem peste 1 milion de pizza/an in intreaga retea. inca de la deschiderea primului restaurant, le-am oferit clientilor nostri posibilitatea de a-si crea propria reteta de pizza, ceea ce a insemnat alegerea blatului si a topping-urilor preferate. De asemenea, Pizza Hut a fost primul restaurant din Romania care a avut un ‚host’, un salad bar si zona Express, de unde clientii isi pot cumpara zilnic pizza la felie. Și lista inovatiilor continua cu produse mult apreciate de catre clientii nostri de-a lungul timpului: blaturile Pan, Crown si Cheesy Bites, pizza Siciliana, in forma de dreptunghi, si iPan pizza, patru retete intr-una singura, 4 mini-pizze diferite. Pizza Hut ofera cea mai larga varietate de blaturi, potrivite pentru gustul tuturor, proaspat preparate zilnic in restaurante”, spune Mark Hilton, CEO Pizza Hut.

in luna octombrie, clientii Pizza Hut se pot bucura de un meniu la un preţ special, la aniversarea de 20 de ani, ce include orice pizza mica, orice desert si o bautura din gama Coca-Cola la 0.33L. Alte oferte aniversare vor fi disponibile pentru clienti in noiembrie si decembrie. Mai multe detalii despre ofertele din restaurante sunt disponibile pe site, www.pizzahut.ro, si pagina de Facebook Pizza Hut Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here