Spatii hale industriale si depozite de vanzare pe Regatta

In acest articol, vom analiza piata de spatii industriale de hale si depozite scoase la vanzare in Bucuresti. Impreuna cu agentia imobiliara Regatta vom analiza starea segmentului industrial al pietei imobiliare din Bucuresti, precum si preturile ofertelor de vanzari spatii depozite si hale in functie de zona.

 

Ofertele de spatii hale industriale si depozite de vanzare in Bucuresti

 

Spatii depozite si hale industriale in Zona de Nord-Vest

La iesire din localitatea Chitila pentru un pret de 590 000 Euro este de vanzare un spatiu industrial de 1000mp copartimentat intr-o hala si o cladire de birouri cu o suparafata de 250mp. Avand o platforma betonata de 4400mp cu acces TIR, spatiul industrial vandut de agentia imobiliara Regatta de conectare la toate utilitatile.

 

Spatii depozite industriale in zona de Vest

In apropierea iesirii pe A1, este de vanzare un spatiu industrial compus dintr-un showroom de 300mp, un depozit de 1150mp si o platforma de 1300mp. Acest spatiu industrial este disponibil spre vanzare in schimbul a 1.300.000 Euro. Spatiul industrial prezinta o structura de beton cu inchideri din panouri sandwich. Manevrarea marfurilor este favorizata de platforma betonata de 1300m, parcare, usi de acces drive-in si o inaltime a spatiului de 6,5-7,5m. Ca activ investitional, spatiul industrial este de vanzare cu un contract de inchiriere valabil pana in 2020 cu o companie multinationala un profit lunar de 10 000E, suplimentat de un venit de 1000E.

 

Spatii hale si depozite in zona de Nord-Est

Localizat intr-o zona avantajata de accesul facil spre DN2, A2, cat si Soseaua de Centura, soseaua Bucuresti-Urziceni, un spatiu de hale industriale cu o inaltime de 12m si o suprafata totala de 1000mp, a carei compartimentare cuprinde 250mp de birouri este pus la vanzare pentru suma de 435 000 E. Spatiul include o platform betonata de 1800mp cu acces TIR.

 

Spatii industriale in zona de est din Bucuresti

Accesul facil spre Soseaua de Centura si A2 este un punct forte pentru o hala industriala din comuna Popesti-Leordeni, disponibila la vanzare pentru 850 000 fara TVA pentru 1050mp. Avand o platforma betonata de 1000 mp intr-un teren de 2905 mp, spatiul industrial prezinta 4 trape de fum si 4 luminatoare, pardoseala quartz, apa, put propriu, canalizare, gaz, electricitate si post transformatr de 450 Kwa. Iluminatul halei este realizat prin lampi dublu fosforescente. Dincolo de supravegherea video, hala industriala este securizat de porti automatizata pentru acces TIR si usi glisante de 4m. Alaturi de birouri, spatiul include un apartament de serviciu la etaj.

 

Pentru mai multe oferte de spatii industriale, hale si depozite in Bucuresti, precum si toate celelalte tipuri de oferte imobiliare, va invitam sa vizitati site-ul agentiei imobiliare Regatta din Bucuresti unde puteti gasi mii de proprietati de vanzare si de inchiriat pentru toate bugetele, in toate zonele din Bucuresti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here