Banca Comerciala Romana (BCR) incurajeaza economisirea si ofera tuturor clientilor persoane fizice, noi sau existenti, pana pe data de 30 aprilie a.c., o dobanda fixa, avantajoasa in valoare de 3,75%/an la depozitele in lei de 3 luni, constituite din bani noi.

Promotia pentru bani noi este disponibila exclusiv in unitatile BCR.

„In ultimul trimestru, BCR a facut progrese extraordinare in ceea ce priveste activitatea de creditare in lei si vedem semne reale pentru o revenire sustenabila a pietei. Clientii au din ce in ce mai multa incredere in serviciile financiare, iar pozitia noastra de lideri de piata face ca alegerea BCR ca si partener sa fie o decizie fireasca. Pentru aceasta, ne dorim sa oferim recompense si mai consistente clientilor care vor sa-si construiasca o relatie mai stransa cu BCR, asa incat incurajarea lor sa economiseasca si mai mult prin depozitele noastre este un pas natural in aceasta directie“, a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail in cadrul BCR.

BCR a acordat, in anul 2013, credite pentru nevoi personale in moneda nationala in valoare de peste 1,5 miliarde lei, din care 40% au fost credite revolving (descoperit de cont si carduri de credit).

Valoarea medie a creditului de nevoi personale a crescut cu 35 % in a doua parte a anului 2013 si cu 50% in prima parte a anului 2014, cresterea fiind sustinuta pe de o parte de reducerile substantiale de dobanda cat si de cresterea interesului clientilor pentru refinantarea creditelor detinute.

BCR a lansat, recent, o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe oferta competitiva, simplitate si rapiditate – dobanda promotionala de la 8,5% pe an (DAE 10,08%), campanie valabila pana pe 30.04.2014. Dobanda este determinata in functie de vechimea si continuitatea in munca, comportamentul de plata, incasarea salariului sau pensiei intr-un cont la BCR, iar procesul de acordare a creditelor de nevoi personale este simplu si rapid, intrucat banca solicita numai 3 acte. Detalii in Regulamentul campaniei disponibil gratuit in unitatile BCR si pe www.bcr.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here