Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance face publica hotararea Nr. 00840, din data de 21 Februarie 2014, a Consiliului de Stat al Republicii Italia (echivalentul inaltei Curti de Casatie si Justitie – sectia contencios administrativ in Romania) ca a fost ANULATA decizia Nr. 2988/02.07.2012 a I.S.V.A.P.*, prin care se interzicea societatii dreptul de a subscrie noi polite de asigurare pe teritoriul Republicii Italia. Astfel ca, societatea are dreptul de a incheia noi polite de asigurare pe teritoriul italian. Judecatorii Instantei Supreme din Italia au constatat ca a fost comis un ABUZ impotriva Societatii de Asigurare – Reasiguare City Insurance S.A, indreptat acum de justitie.

Prin decizia definitiva si irevocabila a Instantei Supreme din Republica Italia, sunt desfiintate in fapt toate suspiciunile privind societatea noastra referitoare la: asocierea cu structuri de tip mafiot, capital social insuficient, datorii neachitate catre intermediari si asigurati, neplata taxelor catre statul italian, precum si comunicatul de presa al Garzii Financiare, al regiunii Venetia, din data de 17 aprilie 2012.

Ca urmare a acestei hotarari, Societatea de Asigurare – Reasiguare City Insurance va utiliza toate mijloacele legale pentru a recupera prejudiciul comercial si reputational, cu care a avut de a face in toata aceasta perioada.

Odata cu decizia Instantei Supreme, clara si fara dubiu, orice declaratie cu rea-vointa si cu tenta negativa la adresa Societatii de Asigurare – Reasigurare City Insurance in legatura cu acest subiect, este informatie falsa.

Multumim pentru interesul acordat si totodata, va asiguram ca Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance respecta acuratetea jurnalistica si accesul la adevar si va ofera informatii transparente cu privire la societatea noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here