Compania de credite de consum Provident Financial Romania si-a anuntat astazi planurile de extindere a operatiunilor in zona de nord a tarii, in judetele Bistrita-Nasaud si Satu Mare.

Astfel, in a doua jumatate a acestui an, Provident va deschide prima sucursala din Bistrita, ca parte a unor investitii de 30 de milioane de euro, programate de companie in acest an. O echipa de 30 de angajati si agenti independenti vor pune bazele operatiunilor in acest judet, urmand ca numarul acestora sa depaseasca 75 in urmatorii ani. Provident se asteapta sa atinga pragul de 500 de clienti in Bistrita-Nasaud pana la sfarsitul anului, cifra care va creste pana la peste 5.000 pana in 2018. Odata cu deschiderea sucursalei din Bistrita vor fi acoperite inclusiv localitatile Beclean si Nasaud, iar pentru anul viitor sunt planificate deschideri de agentii si in localitatile Rodna si Sangeorz-Bai.

Totodata, Provident Financial Romania a extins activitatea anul acesta si in Satu Mare, dupa ce a deschis, in 2012, prima sucursala din judet. Compania acopera acum si localitatile Ardud si Carei, iar planurile pentru 2014 vizeaza extinderea in localitatile Negresti-Oas si Tasnad. in prezent, peste 50 de angajati si agenti independenti isi desfasoara activitatea in sucursala din Satu Mare, deservind peste 1.600 de clienti, cifra care va depasi 2.000 pana la sfarsitul lui 2013 si va ajunge la 4.000 in urmatorii trei ani. in total, pana in 2018, Provident estimeaza ca numarul clientilor din intreg judetul Satu Mare va depasi 6.000.

„Extinderea operatiunilor in zona de nord a tarii reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi in atingerea obiectivului nostru de a ajunge la acoperire nationala. Este un moment oportun pentru aceasta extindere, in principal datorita infrastructurii logistice pe care am dezvoltat-o in cele doua judete si a angajatilor pregatiti sa asigure dezvoltarea operatiunilor intr-un mod responsabil si sanatos”, a declarat Ivo Kalik, director general al Provident Financial Romania.

Provident isi doreste, de asemenea, sa se implice in dezvoltarea comunitatilor din judetele Satu Mare si Bistrita-Nasaud si prin intermediul programelor sale de responsabilitate sociala, in care a investit pana acum peste 600.000 de euro.

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara, parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), care are peste 2,4 milioane de clienti in cinci tari din Europa, precum si in Mexic. Provident este prima institutie financiara din Romania care ofera serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul caruia clientii pot primi banii in 48 de ore chiar la ei acasa, de unde un agent ii va vizita apoi pentru incasarea ratelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here