Incepand de luni, 1.07.2013,  Televiziunea de Turism a Romaniei – TRAVEL MIX este prezenta si in grila digitala, la nivel national, a operatorului AKTA.

TRAVEL MIX isi largeste aria de distributie cu intrarea in grila AKTA, brand sub care Digital Cable Systems SA furnizeaza din anul 2005, oferind servicii de televiziune, internet si telefonie clientilor rezidentiali, cu preponderenta in mediul rural si in orasele mici, avand ca arie de acoperire peste 2.500 de localitati din 24 de judete.

“Travel Mix este un canal tv romanesc profilat pe promovarea turismului autohton si international si prezenta lui in grila operatorului telecom AKTA este de bun augur nu doar pentru iubitorii turismului, ci si pentru toti cei care sunt prezenti activ in acest domeniu. Astfel, gratie programelor noastre si acoperirii pe care o avem prin distributia sporita, putem promova si mai bine turismul si implicit Romania – Laurentiu Megelea, Director General Travel MIX”

Canalul de turism TRAVEL MIX este prezent pe piata din Romania din 2011, iar obiectivul sau este acela de a promova turismul romanesc cat mai bine, in toate formele lui: calatorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. si de a oferi posibilitatea tuturor sa descopere noi destinatii turistice. in prezent, TRAVEL MIX reprezinta o sursa de informare tematica pentru toti telespectatorii, un canal de marketing cu vizibilitate nationala pentru operatorii din turism si o resursa didactica in industria ospitalitatii.

Televiziunea TRAVEL MIX poate fi receptionata in retelel RCS&RDS Digital National, UPC Digital National – canalul 309, Orange TV DTH (satelit), AKTA Digital National, Ines IPTV, Dolce Info, pe tableta, telefon mobil si pe internet, la adresa www.travelmix.ro/live .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here