Banca Comerciala Romana (BCR) are, in prezent, peste 250.000 de clienti care isi incaseaza pensia pe card datorita ofertei special create pentru ei dar si increderii pe care ne-au aratat-o.

Acest lucru ne confirma inca o data faptul ca pentru acesti clienti reprezentam prima optiune atunci cand vorbim de produse bancare dar si de servicii nonbancare.

BCR ofera celor interesati Pachetul COMOD care a fost special construit pentru a raspunde nevoilor clientilor pensionari si include produse si servicii dedicate.

“Pachetul COMOD BCR ofera pensionarilor costuri reduse cu pana la 75% fata de oferta curenta a bancii. Interesul manifestat de clienti confirma inca o data  ca oferta pe care o avem pentru ei este una completa, care sa raspunda cat mai bine cerintelor si nevoilor lor. De la lansarea lui am avut, in mai putin de doi ani, o dublare a numarului de clienti ce incaseaza pensia in cont la BCR. Totodata, noile pachete de cont curent au trezit interesul acestui segment de clienti pentru facilitatile pe care le ofera“, a declarat Anda Pastean, sef departament, Departamentul Dezvoltare Afaceri Clienti Persoane Fizice, BCR.

BCR deruleaza, pana pe data de 17 mai a.c. o campanie de promovare pentru incasarea pensiei pe card si a Pachetului COMOD BCR destinat pensionarilor – “Alegeti sa primiti pensia pe card la BCR si castigati sanatate!”
Astfel, toti clientii care depun o cerere de virare pensie la BCR in perioada campaniei sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru una din cele 50 de asigurari private de sanatate SeniorMed oferite de BCR Asigurari de Viata VIG, care este si partener al acestei campanii.
Avantajele asigurarii private de sanatate SeniorMed:
Consultatii gratuite de medicina generala si de specialitate initiale – maxim 4/an
Consultatii gratuite de medicina generala si de specialitate – control – maxim 4/ an
Analize de laborator – 1 set standard/ an
Imagistica cu recomandare medic specilailist (ecografie 2D si 3D) – 1/an
Radiografie cu recomandare medic specilalist – 1/an
Linie telefonica disponibila pentru programari non-stop
Retea extinsa de clinici partenere
in plus, orice client care incaseaza pensia in cont la BCR poate achizitiona o asigurare privata de sanatate SeniorMed de la sediul oricarei sucursale BCR pentru numai 22.5 RON pe luna. „Am dezvoltat aceasta asigurare de sanatate special pentru clientii pensionari ai BCR, pornind de la nevoia  acestora de a accesa servicii de calitate in sectorul medical privat la un pret accesibil”, a declarat Mihai Belicciu, membru al directoratului BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.
Alegand sa primeasca pensia la BCR, clientii se bucura de numeroase avantaje:

Retrageri gratuite la bancomatele BCR
Gratuitate pentru interogarea soldului la bancomatele BCR
Gratuitate pentru plata facturilor la ATM
Bonus de dobanda de 0,30% fata de oferta standard/promotionala pentru depozitele cu dobanda fixa in LEI, EUR si USD pe termen de 3, 6 si 12 luni daca aleg sa isi achizitioneze Pachetul Comod BCR, un pachet dezvoltat exclusiv pentru incasarea pensiei
Timp castigat si libertate de miscare pentru ca pensia este virata direct in cont, astfel incat clientii nu mai sunt obligati sa isi faca programul dupa orarul oficiilor postale sau al postasului. Mai mult decat atat, reteaua de bancomate BCR este cea mai extinsa si permite accesul la banii din cont 24/7.

Pentru a achizitiona pachetul COMOD BCR, clientii se pot adresa in unitatile BCR cu cartea de identitate si talonul de pensie pentru a solicita virarea pensiei in contul BCR. In atragerea clientilor pensionari, BCR mizeaza pe avantajele competitive ale produsului COMOD BCR:
cost al pachetului mai mic decat al concurentei
transmiterea lunara a extrasului de cont
puncte de loialitate la cardul de debit  si reduceri la comercianti; retea mai mare de comercianti parteneri ce ofera reduceri la plata prin card
interogare sold la ATM gratuit
SMS gratuit la primirea pensiei in cont, serviciu disponibil din luna aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here