Banca Comerciala Romana (BCR) reduce, incepand de astazi, dobanda la creditele garantate cu ipoteca imobiliara acordate in LEI – Casa Mea si Maxicredit – pentru clientii retail cu 0,4 puncte procentuale.

„Oferim clientilor nostri o dobanda speciala incepand de la 8,67% dobanda variabila pe toata perioada de creditare (DAE 9,12%) si 8,9% dobanda fixa pe primii 5 ani, ulterior variabila (DAE 9,23%) pentru creditele pentru casa in lei. Totodata venim in sprijinul clientilor nostri si le oferim gratuit polita de asigurare facultativa a imobilului, pe toata perioada de creditare. Aceasta reducere a dobanzii creditelor in lei subliniaza angajamentul BCR pentru creditarea in moneda nationala si consolideaza pozitia BCR ca si principal creditor ipotecar”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.

Creditul ipotecar/imobiliar CASA MEA BCR permite clientilor sa isi cumpere sau sa isi construiasca o locuinta in regie proprie cat si prin intermediul unei firme de constructii, sa-si modernizeze casa sau, pur si simplu, sa-si refinanteze un credit pentru casa contractat anterior. Avansul pentru acest tip de credit este de numai 15%, creditul putand fi acordat pe o perioada de 30 de ani.

In cazul creditelor de nevoi personale garantate cu ipoteca (Maxicredit BCR), dobanzile pornesc de la 8,9%, pentru clientii care isi incaseaza salariul in cont la BCR. Creditul de nevoi personale cu ipoteca Maxicredit BCR permite clientilor sa foloseasca banii in orice scop, inclusiv pentru refinantarea creditelor contractate anterior la BCR sau alte banci. Creditul se acorda fara aport propriu iar riscul valutar este ZERO.

BCR ofera gratuit asigurarea facultativa a imobilului, pe toata perioada de creditare, la OMNIASIG VIG.

BCR accepta o gama larga de venituri(salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din strainatate, din activitati independente sau orice alte surse de venit dovedite cu documente), realizate atat de catre imprumutat, cat si de pana la 3 coplatitori ce pot participa la credit si ofera modalitati flexibile de rambursare, fara a fi necesara deplasarea la banca (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, banca ofera, contra cost, un plan de protectie al veniturilor solicitantului de credit in cazul pierderii locului de munca.

“Lipsa comisionului lunar de administrare, reducerea dobanzii cu 0,2 puncte procentuale pentru clientii care incaseaza salariul la BCR, inexistenta riscului valutar si posibilitatea de a controla bugetul datorita ratelor lunare fixe in cazul creditelor cu dobanda fixa in primii 5 ani reprezinta doar cateva din avantajele creditelor garantate cu ipoteca oferite de BCR. Un avantaj major in cazul creditului ipotecar CASA MEA BCR il reprezinta posibilitatea obtinerii de catre client a aprobarii financiare, valabile 90 de zile, anterior gasirii imobilului ce se doreste a se achizitiona, oferind in acest fel clientilor suficient timp pentru gasirea locuintei dorite. Totodata BCR accepta in garantie si alte imobile decat cel achizitionat din credit, care pot apartine imprumutatului sau altor persoane (coplatitori, parinti, frati, sot/sotie etc.)”, a adaugat Ioana Mihai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here