Compania Exponential anunta o investitie de 500.000 de euro in dezvoltarea celui mai modern centru de echipamente si utilaje din domeniul constructiilor din Targu Jiu. Investitia in proiectul green-field de construire a centrului VIS (Vanzari, inchirieri, Service) a inceput in anul 2007, iar suprafata totala se intinde pe 5.500 de metri patrati. VIS aduce pe piata din Targu Jiu conceptul de One Stop Shop: Vanzari, inchirieri, Service intr-un singur loc.

Compania Exponential din Targu Jiu, lider de piata in sectorul de activitate, anunta finalizarea in proportie de peste 90% a lucrarilor de constructie la centrul VIS, cel mai modern spatiu de echipamente si utilaje din domeniul constructiilor din oras. Investitia inceputa in anul 2007 se ridica la 500.000 de euro si este constituita dintr-un ansamblu de cladiri cu destinatie de showroom, service si depozit. Suprafata totala a proiectului este de peste 5.500 de metri patrati, dintre care peste jumatate reprezinta suprafata construita si beneficiaza de aproximativ 40 de locuri de parcare.

„Preocuparea pentru nevoile clientilor a reprezentat un obiectiv permanent al afacerii noastre si un diferentiator pe piata, dincolo de cifre. De aceea, prin inaugurarea centrului VIS dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri, oferindu-le un loc de unde pot cumpara, inchiria sau beneficia de service pentru echipamentele de constructii si agricole, instalatii termosanitare si electrocasnice incorporabile, intr-un singur loc”, a declarat Costel Mitrut, director general Exponential.

Centrul VIS aplica un concept folosit cu succes in afaceri, insa inedit pe piata din Targu Jiu, indeosebi in domeniul constructiilor, si anume One Stop Shop: clientii gasesc de acum la centrul VIS servicii de vanzari, inchirieri si service intr-un singur loc, si vor putea astfel sa economiseasca timp, gasind solutii la nevoile lor printr-un singur drum.

Deschiderea centrului VIS a dus la crearea de noi locuri de munca pe piata din Targu Jiu. in prezent, Exponential beneficiaza de o forta de munca de peste 70 de angajati, dintre care peste 50 isi desfasoara activitatea in Targu Jiu. Compania este prezenta prin magazine si agenti de vanzari in orasele Targu Jiu, Slatina, Craiova, Motru si Bucuresti.

Compania Exponential a incheiat anul 2011 cu o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro, ceea ce i-a adus clasarea pe locul intai in domeniul sau de activitate in Topul Firmelor alcatuit de Camera de Comert si Industrie Gorj.

Obiectivele Exponential pentru perioada urmatoare sunt cresterea cotei de piata si a cifrei de afaceri, precum si lansarea de noi concepte in domeniul de activitate. „Nevoia deschiderii centrului VIS din Targu Jiu a venit ca rezultat al planurilor noastre de dezvoltare, deoarece se simtea nevoia unei locatii mult mai mari, in care sa putem oferi clientilor existenti dar si potentiali produse si servicii diverse la un nivel de prezentare mult mai bun. Ne dorim ca odata cu finalizarea investitiei noastre sa constatam si o crestere a pietei de profil”, a precizat Costel Mitrut.

Centrul VIS comercializeaza o gama extinsa de produse si servicii, printre care echipamente si consumabile pentru constructii si industrie, echipamente pentru protectia muncii, masini agricole, solarii si sere profesionale, centrale termice si instalatii sanitare, panouri solare si fotovoltaice, piscine rezidentiale si publice, electrocasnice incorporabile si mobilier pe comanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here