Bucuresti, 29 octombrie 2012 – Pentru a sarbatori Ziua Internationala a Economisirii, CEC Bank deruleaza in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2012 o campanie promotionala la produsele de economisire destinate persoanelor fizice. Campania se adreseaza tuturor clientilor care vor constitui depozite cu rata fixa a dobanzii si depozite cu depuneri ulterioare, din sume noi, beneficiind astfel de urmatoarele cresteri ale ratelor de dobanda:
0,50 p.p. peste dobanda standard (lei); 0,15 p.p. peste dobanda standard (euro).

In plus, pentru depozitele constituite in  perioada campaniei promotionale nu este necesara existenta  unei sume minime.

“Prin lansarea acestei campanii promotionale, CEC Bank face dovada preocuparii permanente de a imbunatati produsele si serviciile din portofoliu, venind cu oferte atractive pe segmentul de clienti persoane fizice”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here