In perioada 28-30 septembrie 2012, la Casa Poporului, sala UNIREA, in standul ESOP Consulting de la TNI se distribuie flyere care asigura o reducere de 1.000 euro, pentru orice tip de locuinta din complexul APARTAMENTE Radacini, atat pentru cel mai ieftin tip de apartament de doua camere, de 53.000 euro, cu TVA inclus, cat si pentru cel mai exclusivist penthouse.

APARTAMENTE Radacini este singurul proiect rezidential situat in centrul Capitalei, care are preturi mici, pentru apartamente de doua camere, care se incadreaza in bugetul oferit de programul PRIMA CASa.

Din mai si pana in septembrie s-au vandut  jumatate din apartamente

APARTAMENTE Radacini s-a lansat la editia din primavara a TNI si intre cele doua editii ale TNI, din mai 2012 si pana in septembrie, ESOP Consulting a completat jumatate din cele 69 de locuinte din ansamblu.

Despre APARTAMENTE Radacini

Este un proiect cochet, cu doar 69 locuinte, cu doua si trei camere si cu 70 locuri de parcare. Preturile apartamentelor sunt cuprinse intre  53.000 euro, inclusiv TVA si 265.000 euro, inclusiv TVA, pentru apartamentele tip penthouse.
Imobilul este eficient din punct de vedere termic, fiind realizat din caramida Porotherm, cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm si ferestre cu geamuri tip termopan (cinci camere in sistem Low-e). Fiecare apartament este prevazut cu centrala termica individuala Buderus.

Lista completa a finisajelor, o galerie de imagini si compartimentarile interiore le puteti gasi pe site-ul www.esop.ro, pe acest link: http://www.esop.ro/apartamente-radacini

DESPRE ESOP Consulting

ESOP este unul dintre principalii consultanti imobiliari ce lucreaza de 10 ani in piata birourilor. ESOP este lider pe segmentul inchirierilor de birouri catre companii medii, oferind solutii atat start-up-urilor romanesti, cat si reprezentantelor straine care deschid filiale in Romania, dar si companiilor medii si mari care se afla in expansiune sau doresc o optimizarea a costurilor cu chiria.

ESOP Consulting ofera de asemenea servicii de marketing imobiliar si gestionare a procesului de vanzari de locuinte pentru dezvoltatorii din Bucuresti, beneficiind de o echipa cu experienta pe piata rezidentiala pe timp de criza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here