AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, a organizat in perioada 10-11 septembrie 2012 o noua sesiune de atestare/reatestare a firmelor membre. Sesiunea s-a desfasurat la sediul Asociatiei, din Bucuresti.

Pentru sesiunea de atestare/reatestare nationala din septembrie s-au inscris 12 firme de consultanta in management, 5 pentru reatestare si 7 pentru atestarea nationala. in prezent, 80 din cele 87 firme membre au trecut prin procesul de atestare/reatestare nationala organizat de catre AMCOR. Situatia exacta a membrilor este disponibila on-line la http://www.amcor.ro/menu/Atestare-naional.html.

AMCOR este singura asociatie profesionala a firmelor de consultanta din Romania care deruleaza, de mai bine de 10 ani, o procedura de atestare profesionala a entitatilor juridice membre. Procedura de atestare/reatestare este organizata dupa modelul promovat la nivelul pietei europene de consultanta si are ca obiectiv dezvoltarea profesionalismului pe piata din Romania.

Modelul de atestare (creat dupa standardele Federatiei Europene a Asociatiilor din Consultanta) este unul riguros, construit pe trei paliere: cel al eticii, cel al logisticii si cel al know-how-ului detinut de firma candidata. Aceasta sesiune de atestare/reatestare se adreseaza exclusiv membrilor AMCOR si reprezinta un mijloc prin care asociatia le ofera membrilor sai valoarea adaugata necesara pentru a face o diferenta in consolidarea pietei emergente din Romania.

Procedura de Atestare Nationala a fost dezvoltata pe de o parte pentru a satisface dorinta clientilor de diferentiere a firmelor de consultanta in management care activeaza pe piata de business din Romania, iar pe de alta parte, Amcor dorea sa fie mai selectiva in ceea ce priveste calitatea firmelor membre (atestand doar firmele care pot dovedi activitatea si proiectele efectuate in domeniul consultantei in management), declara dl. Norbert Hoeckl, membru al comisiei de atestare nationala AMCOR.

In urma sesiunii de atestare organizata in perioada 10-11 septembrie 2012, 5 firme de consultanta in management au fost atestate national (Ramboll Romania, Teamnet International, Navigator Software, Noerr Finance & Tax si Urban Connect) si 5 firme au fost reatestate national (Link Management Consulting, Omicron Consulting, Euro Consult & Development, Luanli Com, Eurograph Ram Impex).

Sesiunile de atestare/reatestare nationala organizate de AMCOR contribuie la dezvoltarea unui climat profesional si etic pe piata de consultanta in management din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here