Bucuresti, 30 august 2012 – Oresa Ventures il numeste pe Gabriel Muresanu in functia de conducere a RTC Proffice Experience, companie preluata de fondul de investitii suedez la sfarsitul anului 2011. Noul CEO va intra in functie incepand cu 1 septembrie, dupa ce anterior functia a fost ocupata de Laura Arghirescu.

Gabriel Muresanu este specializat in consultanta de vanzari B2B si B2C, precum si in dezvoltarea echipelor de vanzari pentru toate segmentele de client business si consumer, avand o experienta de 20 ani in idustria de telecomunicatii. Dupa o cariera de 14 ani in cadrul Vodafone, Gabriel Muresanu a lansat, la inceputul anului 2011, un proiect propriu de consultanta telesales, Awareness Power Consulting, si a dezvoltat campanii de vanzari telefonice de succes pentru trei companii active pe piata din Romania, printre care s-au numarat si doua dintre companiile dezvoltate de Oresa, La Fantana si Medicover.

„Mediul de business se afla in continua schimbare, iar Gabriel dispune de experienta si resursele necesare pentru a conduce RTC in directia pe care ne-am propus-o in momentul preluarii companiei. Sunt increzator ca standardele impuse de RTC  impreuna cu expertiza lui Gabriel in mediul de business vor aduce rezultate pozitive si vor contribui la mentinerea companiei in top.” a declarat Cornel Marian, Managing Director al Oresa Ventures in Romania.

„RTC este o oportunitate si o provocare extraordinara si din punct de vedere personal si business. Am ocazia sa invat o industrie noua si sa aplic cele invatate in cei 20 de ani de experienta in dezvoltare de strategii si forte de vanzare. RTC este lider de piata cu experienta bogata si de lunga durata in industrie. Sunt convins ca exista un potential foarte bun de crestere al afacerii in noul context de piata, prin implementarea de noi metode si standarde de executie de business.” a declarat Gabriel Muresanu.

Odata cu preluarea de catre Oresa Ventures, brandul RTC a fost repozitionat prin adoptarea unei strategii consolidate si prin investitii la nivel de business menite sa reconfirme pozitia de lider a RTC pe piata de papetarie si birotica.

RTC dispune de o gama de 6.000 de produse si o gama extinsa selectata de 4.000 de produse in catalog, oferind clientilor sai cel mai mare portofoliu de pe piata. Serviciile si produsele companiei sunt constant adaptate nevoilor clientilor, oferindu-le acestora accesul imediat la un stoc permanent in valoare de 2 milioane de euro.

Pe langa investitiile la nivel logistic in dezvoltarea depozitului automatizat si optimizarea serviciilor, RTC a avut parte de o consolidare a capitalului uman, urmarind eficientizarea proceselor si atingerea celor mai inalte standarde de deservire a clientilor.

”Sunt convins ca si aici, ca in orice alt business in care am lucrat, oamenii vor face diferenta! Daca angajatii sunt motivati si clientii multumiti, business-ul o sa creasca si atunci si actionarii vor fi multumiti. Abia astept sa cunosc oamenii cu care voi face echipa si sa trecem la fapte impreuna!”

Oresa Ventures este un fond suedez de investitii private care activeaza cu succes pe piata romaneasca de aproape 20 de ani, dezvoltand companii, precum Fabryo, Kiwi Finance, Medicover, Synevo, La Fantana, Flanco, Credisson, Motoractive, Brewery Holding.

Despre RTC Proffice Experience
RTC Proffice Experience este lider pe piata de birotica si papetarie din Romania de mai bine de doua decenii. incepand din 2011, compania face parte din portofoliul de companii detinute de  fondul de investitii suedez Oresa Ventures. Cu o gama de 6.000 de produse disponibile si peste 100 de branduri internationale cunoscute, RTC se adreseaza tuturor nevoilor si asigura cea mai buna acoperire nationala. Pentru mai multe informatii vizitati www.rtc.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here