IMOCREDIT IFN SA desfasoara in perioada 26 iulie – 22 octombrie Campania “Credit si reclama dintr-un foc!” adresata micilor intreprinzatori care isi desfasoara activitatea intr-unul din judetele Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud, Satu Mare, Maramures, Sibiu, Bihor si Mures.

Companiile care contracteaza produse de creditare/finantare oferite de IMOCREDIT IFN SA in scopul inceperii, dezvoltarii sau refinantarii afacerii, beneficiaza de reclama gratuita, asigurata prin postarea unui banner web pe portalul de stiri online www.buzznews.ro.

Costurile de productie a banner-ului/banner-lor care vor promova clientii IMOCREDIT IFN SA inscrisi in campanie vor fi suportate integral de catre IMOCREDIT IFN SA.

“Ideea parteneriatului dintre IMOCREDIT IFN SA si www.buzznews.ro a pornit de la crezul nostru ca in dezvoltarea in bune conditii a unei afaceri, un intreprinzator are nevoie de doua elemente cheie: finantare avantajoasa si o buna notorietate a companiei, a produselor si a serviciilor oferite”, a declarat Dorel Rotis, directorul general al IMOCREDIT IFN SA.

Sectorul IMM este de o importanta economica si sociala vitala: contribuie cu peste 67% la PIB-ul României si asigura locuri de munca pentru 60% din totalul forţei de munca. Din acest motiv, promovarea si susţinerea acestui sector este considerată principala soluţie pentru relansarea economică a României. Ca urmare, formula prin care IMOCREDIT IFN SA intelege sa sustina mediul de afaceri privat autohton o constituie asocierea intr-un mod eficient a solutiilor de creditare/finantare atractive cu profesionalismul personalului, in scopul satisfacerii depline a cerintelor manifestate de catre clienti.

In calitatea sa de membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, IMOCREDIT IFN SA reuseste sa asocieze in mod eficient solutiile de finantare diversificate cu nevoile din ce in ce mai complexe ale clientilor.

Reteaua teritoriala cuprinde puncte de lucru in municipiile principalelor judete din Transilvania: Cluj Napoca (sediul central), Oradea, Baia Mare, Targu Mures Sibiu. Adresabilitatea produselor si serviciilor se extinde si asupra judetelor invecinate celor cu puncte de lucru active.

Informatii suplimentare despre campania „Credit si reclama dintr-un foc!” sunt disponibile pe site-ul Grupului Financiar IMOFINANCE (www.imogrup.ro), la telefon 0264-595.675 si in punctele de lucru din regiunea d-voastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here