Sute de persoane au protestat, miercuri, in pofida ninsorii abundente si a frigului, pentru a 13-a zi consecutiv, in mai multe orase din tara.     Aproape 400 de persoane au protestat in patru orase din Hunedoara, doar zece la Alba Iulia. Aproape patru sute de persoane au protestat, miercuri seara, in orasele hunedorene Deva, Hunedoara, Orastie si Brad, cu steaguri si pancarte inscriptionate cu mesajul „Jos Basescu”, in timp ce la Alba Iulia au iesit in strada doar zece oameni.

La Deva, peste o suta de persoane s-au adunat, dupa ora 16.00, in fata sediului Casei de Cutura „Dragan Muntean” din Deva, transmite corespondentul MEDIAFAX. Oamenii au fluturat steaguri, au purtat pancarte cu inscriptiile „Jos Basescu”, „Jos coruptia din Politie si Justitie” si au cantat versurile de la „Noi suntem romani!”.

Purtatorul de cuvant al IJJ Hunedoara, lt. Nicolae Raducu, a declarat ca protestul a durat aproximativ doua ore, timp in care persoanele prezente s-au manifestat pasnic.

Potrivit acestuia, alte aproape trei sute de persoane au protestat pasnic, timp de doua ore, in Hunedoara, Orastie si Brad.

La Alba Iulia, zece persoane au iesi in strada, miercuri seara, cerand demisia presedintelui Traian Basescu si a Guvernului.

Peste 200 de persoane au protestat la Slatina, iar la Craiova doar 30

Peste 200 de persoane s-au adunat, miercuri, in fata Prefecturii Olt din municipiul Slatina, pentru a protesta fata de presedintele Traian Basescu si de Guvern, in timp ce la Craiova, circa 30 de persoane au manifestat in Piata Prefecturii.

La Slatina, oamenii s-au adunat in fata Prefecturii Olt, in jurul orei 16.00.

Protestul, care a fost neautorizat, a durat aproximativ doua ore si s-a incheiat fara incidente.

si la Craiova, aproximativ 30 de persoane au scandat in Piata Prefecturii, insa, din cauza frigului, acestea au plecat spre case dupa o ora.

Mitingul a fost supravegheat de circa zece jandarmi si politisti.

Suceava: Zeci de oameni au protestat in fata Palatului Administrativ in ciuda ninsorii abundente si a frigului

Cateva zeci de persoane au protestat, miercuri seara, in pofida ninsorii abundente si a frigului, pentru a 12-a zi consecutiv, in fata Palatului Administrativ din Suceava, cerand demisia presedintelui, a Guvernului si alegeri anticipate, un miting similar fiind organizat in municipiul Falticeni.

in ciuda ninsorii abundente si a frigului, zeci de suceveni au protestat in fata Palatului Administrativ din Suceava cerand demisia presedintelui Romaniei, Traian Basescu, demisia Guvernului si alegeri anticipate.

Ei au scandat lozinci antiprezidentiale si antiguvernamentale, printre care „Cerem tara inapoi de la hoti, de la ciocoi”, „Oprea si cu gasca lui, dusmanii poporului!” sau „Demisia in bloc, in frunte cu Boc!”.

Manifestantii au plecat in mars spre sediul PDL Suceava, unde au continuat protestul scandand lozinci prin care cere demisia Guvernului si a presedintelui Traian Basescu.

Un protest similar, la care au participat circa 40 de persoane, s-a desfasurat si in municipiul Falticeni.

Bistrita: Manifestantii au strigat ironic: „Vrem comasate, dar nu se mai poate! ”

Peste 150 de persoane au protestat, miercuri seara, in fata Prefecturii Bistrita-Nasaud, aceasta fiind a unsprezecea zi in care oamenii ies in strada, ei scandand, ironic, „Vrem comasate, dar nu se mai poate!”.

Protestul a inceput la ora 17.00, cand oamenii au inceput sa scandeze: „Suntem demni, nu suntem viermi!”, „La Palatul Cotroceni canta cucuveaua, Basescu si gasca lui si-au gasit beleaua!”, „Jos Basescu, jos, esti un fricos!”, „Lasa-ne, lasa-ne, marinarule, betivanule!”, „Ardelenii ies in piata si de ninge, si de ingheata!”, „Ne furati, ne umiliti, vine vremea sa platiti!”, „Nu suntem platiti, noi suntem uniti!”, „Jos Oltean!”, „Jos Basescu!”, „Basescu, nu uita, a venit si vremea ta!”, „O baie de multime iti va face bine!”, „Mai bine haimana decat tradator, mai bine ciumpalac decat dictator!” si „Vrem comasate, dar nu se mai poate!”.

Manifestantii au afisat si pancarte pe care au scris: „Te-ai ascuns 13 zile ca ti-e frica de multime. Bistritenii sunt in strada ca sa-ti ceara socoteala. Vrem anticipate!”, „Cancerul Romaniei: Traian Basescu, arogant, mincinos, corupt, vanzator de tara!”.

Cativa manifestanti au dat foc unor caricaturi cu Traian Basescu pe care scria „Jos mafiotul sef!”.

La ora 18.15, mitingul s-a incheiat fara incidente, oamenii scandand „Maine la cinci, ne vedem aici!”. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here