cartonas-rosuPresedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca a trimis o scrisoare omologului sau argentinian Julio Grondona, prin care ii cere „expres” sa aduca nationala la Bucuresti, pentru amicalul din 10 august, si ca alti adversari ar putea fi Portugalia sau Franta.„Acest meci cu Argentina a fost angajat din octombrie 2010, cu agentia imputernicita a federatiei argentiniene pentru meci. Are clauze foarte clare, prezenta celei mai bune echipe: Messi, Tevez, Higuain, Mascherano. Efortul este urias din partea noastra, emotiile suporterilor de asemenea. Dupa primele reactii din presa, din iulie, pe 21 iulie, m-am adresat lui Julio Grondona, presedintele federatiei, in care i-am solicitat sa intervina la cluburi, apoi si companiei. Azi m-am adresat din nou lui Julio Grondona, dupa ce am vazut un mic comunicat. Nici nu stiu daca sa tin cont de el. Mi se pare ca este inca de neluat in seama. M-am adresat lui Grondona cu o scrisoare in care ii cer expres sa participe nationala Argentinei cu minim patru vedete. Am incheiat spunandu-i ca ma voi adresa FIFA pentru daune substantiale”, a declarat Sandu.

De asemenea, Sandu a precizat ca o solutie pentru inlocuirea Argentinei este Portugalia si a mentionat ca a trimis o scrisoare in acest sens presedintelui federatiei portugheze, Gilberto Madail.

„Am luat lista cu meciuri de pe site-ul FIFA, cred ca doar Andorra nu are meci. Cu Uruguay avem contract semnat pentru un meci in februarie 2012. Portugalia e osolutie, i-am facut o scrisoare lui Madail, il rog sa accepte daca poate sa vina la noi in locul Luxemburgului. Daca nici Portugalia nu vine, nu ramane decat sa-l inauguram la un moment propice, la meciul oficial cu Franta, din septembrie”, a adaugat Sandu.

Asociatia de Fotbal din Argentina (AFA) a anuntat, luni seara, pe site-ul oficial, ca a decis suspendarea meciului amical cu Romania, programat la 10 august, la Bucuresti, dupa demiterea selectionerului Sergio Batista. Meciul amical Romania – Argentina era programat la 10 august, la inaugurarea Arenei Nationale. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here