Pe data de 1 martie, actorul Gabriel Fatu se muta la mama! Dar nu, nu este vorba despre vechea poveste in care un cuplu se cearta si unul dintre ei pleaca la parinti…este vorba despre surpriza pe care a pregatit-o tuturor doamnelor si domnisoarelor, si de ce nu…si domnilor! In prima zi a lunii martisorului a pregatit o piesa de teatru siropoasa, plina de momente de veselie dar si de accente tragice! Numele piesei este mai mult decat sugestiv: Ma Mut La Mama! Vor urca pe scena alaturi de indragitul actor, Adriana Trandafir – in rolul mamei si fostul sau coleg de la OTV, Andreas Petrescu, ce-l va interpreta pe fratele sau mai mare.

Povestea incepe atunci cand cei doi frati decid sa se intoarca acasa, lasand in urma neintelegerile din viata de cuplu! Dar acasa, surpriza! Mama, care pana atunci fusese vaduva, are un iubit! Pe care (aici apare a doua surpriza!) l-a cunoscut la facultate, pentru ca mama nu pierde timpul, ci a decis sa se inscrie la facultate! Cei doi baieti vor fi nevoiti sa o imparta pe mama nu numai intre ei doi, ci si cu noul iubit al acesteia! Fiecare va incerca sa-si marcheze teritoriul cu diferite metode, de la o atitudine rabdatoare si toleranta la una nervoasa, dar pana la urma asortata cu mult umor!

O comedie adevarata dar care dezvaluie o poveste vesela, cu accente dramatice insa, o bucatica rupta din viata de familie a oricarui om…O calatorie spre idealitate, pe care unii o fac atunci cand speranta ii inseamna sa traiasca frumos si sa se bucure de fiecare clipa!

Spectacolul este in regia lui Gelu Colceag, scenografia fiind asigurata de catre Iuliana Gherghescu. Are o durata de o ora si 47 de minute.

Spectacolul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19.00. Dat fiind faptul ca are loc in ziua de 1 martie, cand toti domnii ofera sau cel putin ar trebui sa ofere doamnelor si domnisoarelor cate un martisor, va avea loc si o tombola! Fiecare bilet la spectacol va avea o serie, aceasta ramanand la intrarea in sala, in urna pentru tombola. Dupa spectacol, urna va ajunge pe scena, unde va avea loc tragerea la sorti. Cineva din public va castiga un Jaguar! Si nu orice Jaguar, propriul Jaguar al lui Gabriel Fatu!

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si au urmatoarele preturi:
39 lei – categoria 2
49 lei – categoria 1
69 lei – VIP

Mai multe detalii despre regulamentul tombolei se pot gasi pe www.daya.ro.

Eveniment sustinut de Project Events si Compania de Teatru Daya.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here