images[5]Unii sindicalisti BNS care au ajuns la Ministerul Agriculturii au incercat sa rupa cordonul format de jandarmii care ii insotesc si au refuzat sa intre pe culoarul delimitat de acestia, astfel ca timp de cateva minute, intre protestari si fortele de ordine a avut loc o scurta altercatie.

Incidentul a avut loc inainte ca sindicalistii, ajunsi in dreptul Teatrului National, sa se indrepte spre sediul Ministerului Agriculturii.

Oamenii au refuzat sa respecte culoarul facut de jandarmi si au vrut sa rupa gardurile de delimitare.

Jandarmii incolonati in spatele protestatarilor au venit imediat in fata si au format doua randuri pentru a opune rezistenta.

Timp de cateva minute, intre acestia si fortele de ordine a avut loc o altercatie.

Unul dintre protestari reclama faptul ca jandarmii i-au rupt camasa si l-au zgariat pe burta. El spune ca a muncit o viata si acum a ramas fara nimic. Sindicalistul, care s-a prezentat Iulian Paun, lider al Agrostar Ilfov, ii acuza pe jandarmi ca l-au bruscat si au tras de el.

Liderul BNS a spus ca regreta incidentul si a aratat ca vor ramane doar cinci minute in zona, pana se intorc cei care au plecat sa depuna o petitie la Ministerul Agriculturii, iar apoi se vor intoarce in Piata Revolutiei. Costin a adaugat ca ii va cumpara el o camasa celui agresat.

Camasa sfasiata este fluturata de protestatari pentru a dovedi agresivitatea cu care sindicalistii au fost tratati de jandarmi.

Sindicalistul a carui camasa a fost rupta a incercat sa forteze din nou gardul.

Sindicalistii de la BNS vor stationa in Piata Revolutiei pana la ora 15.00. Delegatii de cate 10 persoane vor depune memorii la ministerele Muncii, Administratiei si Sanatatii, iar o alta delegatie de 100 de persoane a plecat catre Ministerul Agriculturii.

Protestarii au aruncat cu oua spre sediul Ministerului Muncii

Protestarii au aruncat cu oua spre sediul Ministerului Muncii, in semn de protest fata de masurile de austeritate, reusind insa doar sa murdareasca unii jurnalisti. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here