București, 15 septembrie 2017: Restaurantul Pizza Hut Dorobanți, primul deschis în România și cu o istorie de peste 20 de ani, se redeschide și își așteaptă clienții într-un spațiu complet renovat, cu un design urban, industrial și modern, în linie cu stilul lor de viață. Cei care vor trece pragul restaurantului vor descoperi, începând de azi, o locaţie special destinată socializării, dar și noile preparate incluse în meniu, dezvoltate cu ajutorul lui Chef Nico Lontras.

“Modernizarea Pizza Hut Dorobanți a fost un pas natural în evoluția unui restaurant cu o istorie impresionantă, de peste 20 de ani. Am ales un design urban, industrial și fresh, în care toți clienții noștri să se simtă confortabil, care să le ilustreze personalitatea, preferințele și stilul de viață. De asemenea, am pregătit noutăți și la nivel de meniu, pentru că, cei care ne trec pragul au gusturi diferite și așteptări pe măsură, iar noi ne dorim să le satisfacem întotdeauna cerințele. Sunt convinsă că relansarea Pizza Hut Dorobanți va fi bine primită și că restaurantul va deveni în scurt timp prima opțiune atunci când vine vorba despre locurile preferate pentru ieșirile în oraș cu prietenii.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut România.

Elementele de design utilizate în amenajarea locaţiei reflectă atmosfera caldă şi relaxată a restaurantelor americane. Arhitectura şi decoraţiunile interioare inspiră calitate, simplitate şi rafinament prin puterea formelor, finisajelor şi a nuanţelor naturale.

Noul meniu al restaurantului Pizza Hut Dorobanți a fost dezvoltat cu ajutorul lui Chef Nico Lontras, bucătar profesionist, recunoscut și apreciat la nivel internațional. Astfel, pe lângă preparatele clasice cu care clienții erau obișnuiți – paste sau pizza -, au fost introduse și opțiuni precum: salată de pui cu ananas, burgeri, coaste sau taco. De asemenea, barul de salată va fi mai mare și va oferi mai multe combinații delicioase și proaspete. Pentru desert, clienții vor putea opta și pentru banoffee, brownies sau waffles. Sortimentul de băuturi a fost, de asemenea, îmbunătățit, pe listă adăugându-se cocktailuri alcoolice și non-alcoolice.

Odată cu redeschiderea celui mai modern restaurant Pizza Hut, a fost lansat și contul de Instagram asociat @pizzahutromania, care va veni în completarea comunicării din social media cu o nouă direcție de conținut vizual. Pentru detalii, noutăți și fotografii cu cele mai delicioase preparate, e suficient doar un follow pe instagram.com/pizzahutromania/.

 

 

***

 

Despre Sphera Franchise Group S.A.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 21 de restaurante la nivel de reţea.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Andra Petrescu

Media Associate, Golin Bucureşti

Email: [email protected]

Telefon 0758116588

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here