Sezonul estival se apropie de final, însă evenimentele în aer liber continuă și la începutul toamnei. Este momentul perfect pentru promotii , prezentarea de servicii și lansările de produse. Iar printre cele mai utile materiale în astfel de evenimente sunt, fără doar și poate, corturi personalizate și steaguri velă.

Cu steaguri velă captezi atenția tuturor trecătorilor de la mare distanță, mai ales dacă optezi pentru dimensiuni impozante, L sau XL. Iar cu corturi personalizate materialele tale promoționale și produsele se află la adăpost. Sedra Advertising oferă în această perioadă promotii de neratat pentru aceste produse.

Corturi personalizate sunt de nelipsit atunci când organizezi promotii sau lansări de produse, când participi la expoziții, conferințe sau târguri de profil. Sunt utile, de asemenea, pentru vânzarea de produse la diferite serbări dedicate zilelor orașului și la evenimente sportive sau culturale. În general, corturi personalizate se pretează oricărui eveniment organizat în aer liber.

Se montează și se demontează ușor, sunt rezistente la intemperii și te feresc de ploaie sau de razele puternice ale soarelui. Structura pentru corturi personalizate este formată dintr-un cadru din aluminiu, ușor de asamblat. Peste cadru se întinde printul realizat cu mesajul tău publicitar, fără niciun fel de efort.

Cu steaguri velă câștigi dinamică și culoare pentru mesajului tău de promovare

Cu înălțimi variabile, ce pot ajunge până la 520 cm, steaguri velă sunt vizibile, directe și indiscrete. Acest tip de steaguri publicitare este ideal pentru a fi folosi outdoor, în cadrul promotiilor și a evenimentelor de amploare. Steaguri velă sunt foarte ușor de montat pe orice suprafață, rezistente la ploaie, vânt sau soare puternic.

Fabricate din aluminiu și fibră de sticlă, bazele pentru steaguri velă le garantează acestora o rezistență sporită, evitând posibilele pagube provocate de condițiile meteo la care va fi expus. Avem pentru tine următoarele tipuri de baze pentru steag: cruce standard, țăruș, colac, bază pătrată sau șurub.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here