Ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan a descoperit in apartamentul sau un dispozitiv de ascultare!

Doamna Carmen Dan sustine ca a descoperit in apartamentul in care locuieste cu chirie, apartament situata in zona Cartierului Floreasca din Capitala,un dispozitiv de ascultare abil mascat intr-o priza! „Am descoperit dispozitivul de înregistrare după-amiază. Poliția a venit pe la ora 19. 00. Din ce am înțeles eu, așa cum mi-au spus era un dispozitiv audio care era conectat la o sursă de alimentare, avea și o baterie. Eu sunt membru al Guvernului. Fac o sessizare de violare de domiciliu.

Se va deschide dosar penal. Nu e o locuinţă a statului român. Nu pot să dau foarte multe amănunte. Am avut surpiza neplăcută să găsesc într-o priză de telefon. E surprinzător locul. Era mascat. Nu era unul la vedere că l-aş fi identificat mai uşor. Eu nu beneficiez de SPP. Nu vreau să am protecţie specializată şi nu folosesc dispozitivele pe care le am la îndemână”, a spus ieri ministrul de Interne Carmen Dan la România TV. Iata si reactia DGPI:

„În contextul creat de identificarea unui dispozitiv de interceptare în locuinţa doamnei ministru Carmen DAN, DGPI, în calitatea sa de structura specializată a MAI, cooperează cu Poliţia Română şi Serviciul Român de Informaţii, în vederea evaluării situaţiei şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. Ne exprimăm deschiderea pentru o corectă, completă şi oportună informare a opiniei publice, în limitele competenţelor legale, şi determinarea de a rămâne un serviciu echidistant, profesionist şi dedicat îndeplinirii misiunilor încredinţate prin lege”, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI).Deoarece SRIneaga cu vehementa implicarea, ramane deschisa ipoteza ca dispozitivul ar fi plasat de catre DNA!

Parchetul General a deschis, miercuri seara, dosar penal urmand elucidarea acestui caz flagrant de incalcare a dreptului la intimitate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here