Europarlamentara Monica Macovei critică dur proiectul de modificare a legilor justiției, susținând că ministrul Tudorel Toader trebuie oprit pentru că încearcă să distrugă „justiția independentă”.

„Și Toader, noaptea, ca hoții, încearcă să distrugă justiția independentă. Trebuie oprit!
Propunerile de modificare a legilor justiției sunt cea mai puternică încercare de subjugare a justiției, procurorilor și judecătorilor. Reiese clar din modificări că PSD, prin alunecosul util Toader, vrea să controleze politic justiția. Modelul Stănoiu-Năstase, când dosarele de corupție se decideau la sediul de partid, este respectat întocmai și chiar depășit.
Toader a publicat aseară, noaptea, ca hoții, proiectele de modificare a legilor justiției fără să renunțe la nicio propunere din cele care distrug justiția din România.
De ce vor Toader și PSD să încalece politic justiția independentă? De ce vor Toader și PSD să izoleze România pe plan extern? Ca singura alternativă pentru România să fie gubernie rusească?”, a scris Macovei pe pagina sa de Facebook.Iata ce comunicat emite revolutionara cu breton:

Dragnea și Tăriceanu au reușit să izoleze România pe plan extern și să pună în pericol Parteneriatul strategic cu Statele Unite.

 

Lupta lor pentru corupție și împotriva justiției se vede la Departamentul de Stat al SUA exact așa cum este cu adevărat: o acțiune în forță care subminează lupta împotriva corupției și amenință progresul pe care România l-a făcut pentru a avea instituții puternice și justiție.  

 

Problemele penale ale lui Dragnea și Tăriceanu, apărate de armate de soldați credincioși de partid, sunt un pericol pentru țară, pentru că legile au ajuns să fie făcute doar pentru a-i scăpa pe inculpați de dosare penale și de răspundere. 

 

Solicit președinților celor două camere ale Parlamentului:

 

1.     să convoace de urgență Birourile permanente, pentru că acestea să găsească soluția legală de a renunța la modificarea legilor justiției. Nu mai este timp de pierdut.  

 

2.     să își dea demisiile din funcțiile de președinți ai Parlamentului, pentru că soarta României este mai importantă, iar ei au adus-o pe marginea prăpastiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here