Furnizorul de solutii software AROBS Transilvania estimeaza pentru anul acesta o crestere de aproximativ 25% a afacerilor fata de 2015, avand in vedere contractele semnate deja cu noi clienti, dar si cresterea unora dintre proiectele existente, anunta Mediafax.

„Pentru 2016 estimam un avans de aproximativ 25% al afacerilor, avand in vedere contractele semnate deja cu clienti noi, dar si cresterea unora dintre proiectele existente. Romania ramane, in continuare, o piata atragatoare pentru externalizarea serviciilor, asa ca nu va asteptati ca industria IT sa urmeze un trend descendent anul acesta“, a declarat Voicu Oprean, CEO AROBS Transilvania Software.

Anul trecut, grupul de firme AROBS a inregistrat o cifra de afaceri totala de 20 de milioane de euro, mai mult cu aproape 30% fata de anul anterior, datorita cresterii numarului de proiecte pentru partenerii straini, mai ales pentru industriile auto si farmaceutica, dar si extinderii portofoliului de clienti, care folosesc solutia TrackGPS, de monitorizare a flotelor auto.

Compania AROBS Transilvania Software a fost infiintata in anul 1998 si este controlata de antreprenorul clujean Voicu Oprean. Compania a avut in 2014 o cifra de afaceri de aproximativ 51,9 mil. lei (11,7 mil. euro) si un numar mediu de 319 angajati, potrivit site-ului Ministerului Finantelor Publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here