Pentru ca apa pe care o consumam sa nu produca efecte daunatoare asupra organismului uman este necesar sa fie intreprinse proceduri de purificare a acesteia.

Aceste statii clorinare containerizata sunt sisteme eficiente care purifica apa si mentin un nivel de clor adecvat pentru capacitatea optima a organismului de a extrage cele mai bune proprietati ale apei.

Apa din izvoare, fantani sau alte surse poate contine bacterii sau poate avea o insuficienta de minerale, sau dimpotriva acestea se pot gasi in cantitate prea mare care, de asemenea, dauneaza organismului uman.

Cum se mentine necesarul de clor in apa ?

Statia de clorinare containerizata asigura un nivel optim de clor in apa prin intermediul unei pompe integrate intr-un astfel de sistem. Aceasta pompa cu efect de dozare a clorului in apa actioneaza instantaneu atunci cand nivelul clorului scade sub limita normalului recomandat pentru sanatate.

Prin intermediul clorului se realizeaza dezinfectia apei, aceasta substanta avand proprietatea de a ucide bacteriile. Aceasta actiune este realizata prin utilizarea clorului gazos care este foarte usor dispersat in apa prin intermediul vacuumului asigurat de un regulator cu rotametru si de catre un ejector ce asigura acest vacuum.

Eco-Aqua.ro – Specialistul tau in materie de purificare a apei

Eco Aqua este o companie de top din domeniul sistemelor de purificare a apei si comercializeaza produse de curatare si dezinfectare a apei ce dispun de tehnologii moderne si precise pentru ca toti oamenii sa beneficieze de apa potabila si parametrii optimi destinati sanatatii umane.

Datorita experientei acumulate in peste 15 ani de experienta in domeniul tratatarii si epurarii apei, compania Eco Aqua este principalul aliat pentru purificarea apei prin intermediul produselor si acestor statii de clorinare containerizata.

Statii clorinare containerizata – Solutii ingenioase prin intermediul tehnologiei impuse de producatori specializati

Pentru a putea fi consumata in parametrii normali, apa trebuie supusa unor tratamente periodice. Cele mai importante modalitati de purificare a apei constau in urmatoarele tipuri de tratament:

Indepartarea suspensiilor – Este prima etapa in purificarea apei. Aceasta se realizeaza in moduri diferite, in functie de caracteristicile apei: vascozitate,temperatura, viteza de curgere, precum si in functie de caracteristicile bazinului in care este acumulata, cum este forma acestuia;

Coagularea – Procedeu care se aplica suspensiilor fine care de cele mai multe ori nu se acumuleaza in bazin, astfel incat ele circula in continuare impreuna cu apa. Acest procedeu se realizeaza prin folosirea anumitor tipuri de coagulante cum sunt: sulfatul de Al, sulfatul de Fe sau clorura de Fe;

Filtrarea –Prin intermediul acestui procedeu sunt filtrate incarcarile organice din apa precum si microorganismele existente;

Demineralizarea – Procedeu care se aplica apelor care contin cantitati mari de minerale;

Mineralizarea – Se aplica apelor in a caror componenta se identifica o lipsa de minerale;

Dezinfectarea – Prin intermediul acestui procedeu se distrug in totalitate germenii patogeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here