Cea de a 7-a ediție a evenimentului „România Joacă Tenis”, cel mare simultan de turnee de tenis din țară, dedicat amatorilor, va mobiliza pentru 3 zile cei mai pasionați tenismeni. Competiția coordonată de Circuitul Tenis Partener va include 25 de turnee care vor avea loc simultan în 23 de orașe, din țară și de peste granițe, în weekendul 5-7 mai 2017. Va fi o defășurare de forțe uriașă și vom asista la un spectacol de tenis de calitate, cu mult focus și talent pus în scenă.

„România Joacă Tenis” este susținut pentru al doilea an consecutiv de Alpha Bank, în calitate de sponsor oficial, și dă startul acțiunii cu 3 turnee în București și 2 în Timișoara. Celelalte evenimente se vor ține în Arad, Baia Mare, Cluj-Napoca, Oradea, Gherla, Iași, Bârlad, Brașov, Pitești, Ploiești, Craiova,  Petroșani, Piatra Neamț, Sibiu, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Mamaia, Galați, Suceava, Tulcea și Chișinău. Toți amatorii de tenis din țară sau de peste hotare, de la toate nivelurile, își vor găsi un loc potrivit pe un tablou de concurs și sunt așteptați să dea curs invitației peste 1.500 jucători. Înscrierile sunt deschise online pe www.tenispartener.ro până pe 1-2 mai a.c.

La ediția din 2017 a competiției, caracteristica principală este diversitatea. Se va juca în sistem eliminatoriu, dar și formatele de grupe sunt din ce în ce mai apreciate, fiind atât probe de simplu și de dublu, precum și pe categorii de vârstă și probe speciale pentru fete. Toată lumea va fi recompensată: vor fi oferite tricourile oficiale ale evenimentului, nivelul de energie va fi asigurat de Canah prin batoane vegane eco, fără zahăr și cu diferite arome, iar la finalul competiției cei mai buni jucători se vor bucura de premii.

Prin urmare, dacă sunteți un iubitor al sportului alb, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înscrieți, să vă pregătiți racheta și să dați curs pasiunii. Cu siguranță, vă veți integra ușor în Circuitul Tenis Partener, sistem ce asigură anual amatorilor un calendar cu peste 400 de evenimente, de 9 ani.

„România Joacă Tenis” a stabilit recorduri de popularitate anul trecut și se așteaptă să crească în 2017, iar mai multe informații pot fi găsite pe www.tenispartener.ro.

Simultanul de turnee din 5-7 mai 2017 este susținut de Alpha Bank, în calitate de sponsor oficial, și de Tennis Warehouse Europe, partener official shop. Indiferent de vârstă, sportul oferă nenumărate beneficii, iar Alpha Bank România promovează mișcarea și performanța în sport, acestea creând un context favorabil pentru o schimbare de atitudine la nivelul comunității.

Sponsorii oficiali ai Circuitului Tenis Partener sunt Ciuc Natur Radler, Wilson, Head și Henkel, care contribuie la succesul evenimentelor Tenis Partener, alături de sponsorii iNES Group, Grand Papa, High Energy și Canah.

Tennis Warehouse Europe propune o super ofertă pentru toți participanții la cel mai mare simultan de turnee din țară: discount de 20% pentru cumpărături din magazinul online, valabil în perioada 7-31 mai! Codul de discount va fi disponibil pentru participanți în fiecare club organizator de turnee „România Joacă Tenis”, fiind menționat pe flyerele speciale Tennis Warehouse Europe.

Susțin evenimentele sportive marca MPG și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de tenis, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și Comunicatedepresa.ro și de partenerii media Orasulm.eu, România Pozitivă, IReporter, Edu-news.ro și Insport.

Vă mulțumim și vă așteptăm în teren!

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 20 ani in domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here