Pentru promovarea celei mai recente campanii, lanțul de restaurante Pizza Hut va găzdui, într-una dintre locațiile sale, pentru prima oară o nuntă. Marcând o premieră, cei doi miri au dorit ca fericitul eveniment să fie special din toate punctele de vedere, alegând să aibă loc chiar în ajunul Zilei Îndrăgostiților. Nuntașii vor beneficia de promoția Pizza & Pasta Festival și se vor putea bucura de rețetele variate de pizza și paste, nelimitat. Spre seară, restaurantul din centrul capitalei va găzdui peste 150 de invitați pregătiți să fie alături de tinerii căsătoriți și să ia parte la o petrecere de nuntă cu totul ieșită din tipare.

Devine din ce în ce mai dificil pentru toți cei care aleg să-și unească destinele să aibă parte de o nuntă cu adevărat unică. Dar, iată că pentru cei care sunt curajoși, creativi și cărora nu le este teamă să spargă tiparele există soluții neconvenționale. Ne-am dorit să promovăm relansarea campaniei Pizza & Pasta Festival, o campanie cu tradiție în restaurantele noastre, pe care clienții o așteaptă cu nerăbdare la început de an, într-o manieră care să ne ofere posibilitatea de a face parte cu adevărat din viața fanilor Pizza Hut”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Oferta Festival ce oferă clienților posibilitatea de a încerca oricâte pizze și paste își doresc, pentru doar 23.90 lei, este disponibilă acum în restaurante, clienții putându-se bucura de aceasta până în luna martie. Oferta se aplică pentru orice pizza mică din meniu, din categoriile Speciale, Favorite și Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic și Pan, dar și pentru orice rețetă de paste sautéed – Spaghetti Picante con funghi, Spaghetti Carbonara, Penne Bolognese și Penne Primavera. În plus, clienții pot beneficia și de oferta free refill la răcoritoarele la pahar de 0,33L.

Oferta Pizza Hut este individuală și poate fi comandată în toate restaurantele din țară, de luni până vineri. Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.

* * * * *

Despre Pizza Hut

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine unsprezece restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi Timişoara şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Brașov, Oradea și Bacău. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here