EDMOND, Wash și WALLDORF, Germania – 27 noiembrie 2017 – Microsoft Corp și SAP SE au anunțat luni ofertele integrate pentru a oferi clienților întreprinderilor o foaie de parcurs clară pentru a conduce cu încredere mai multe inovații de afaceri în cloud. Într-o prezentare îndrăzneață, cele două companii au anunțat, de asemenea, că vor implementa reciproc soluțiile cloud ale celorlalți. Printr-un parteneriat unic, companiile vor co-inginera, vor merge pe piață împreună cu soluții premier și vor oferi servicii comune de suport pentru a asigura cea mai bună experiență cloud pentru clienți.

SAP HANA® Enterprise Cloud – serviciul cloud privat administrat de SAP – pe Microsoft Azure va permite clienților să ruleze SAP S / 4HANA într-un cloud sigur, gestionat. În plus, Microsoft va implementa SAP S / 4HANA® pe Azure pentru a-și ajuta propriile procese de finanțare internă, iar SAP va transfera sistemele sale critice interne critice către Azure. În cele din urmă, SAP Ariba utilizează în prezent Azure și explorează utilizarea ulterioară în cadrul aplicațiilor sale de achiziții publice. Împreună, SAP și Microsoft vor ajuta companiile să profite la maximum de rularea aplicațiilor SAP în cloud.
Bill McDermott și Satya Nadella stau alături unul pe altul pe scaune
SAP CEO-ul Bill McDermott (stânga) și Satya Nadella, CEO la Microsoft, își dublează angajamentul față de parteneriat

„Pe masura ce tehnologia transforma fiecare afacere si fiecare industrie, organizatiile cauta platformele potrivite si partenerii de incredere pentru a-si accelera transformarea digitala”, a declarat Satya Nadella, CEO al Microsoft. „Bazându-ne pe parteneriatul nostru pe termen lung, Microsoft și SAP își valorifică reciproc produsele pentru a nu-și forța singure organizațiile proprii, ci pentru a-și împuternici clienții companiei să își execute cele mai importante aplicații și sarcini critice cu SAP S / 4HANA pe Azure”.

Companiile de companii se deplasează din ce în ce mai mult la sistemele critice de afaceri în nor pentru avantajele oferite de transformarea digitală: relații mai bune cu clienții, angajați mai împuterniciți, operațiuni simplificate, noi modele de afaceri și noi produse și servicii. Potrivit firmei de cercetare Gartner Inc., două treimi din toți liderii de afaceri consideră că companiile lor trebuie să accelereze ritmul de digitalizare pentru a rămâne competitiv. * Ca lideri în software-ul întreprinderii, SAP și Microsoft se aliniază îndeaproape pentru a oferi clienților calea de încredere către transformarea digitală.

„Luăm parteneriatul nostru la nivelul următor cu această nouă capacitate de a rula SAP S / 4HANA în mediul Microsoft Azure”, a declarat directorul executiv al SAP Bill McDermott. „Afacerile semnificative ale lumii au încredere în Microsoft și SAP. Împreună, vom ajuta companiile să câștige revoluția de creștere bazată pe clienți. „

SAP și Microsoft vor executa SAP S / 4HANA pe platforma Azure pentru operațiunile lor interne. Microsoft își transformă sistemele interne – care includ aplicații de finanțare SAP originale – și va implementa soluția SAP S / 4HANA Finance care rulează pe Azure. De asemenea, Microsoft intenționează să conecteze SAP S / 4HANA la serviciile Azure AI și de analiză pentru o raportare financiară mai eficientă și o decizie mai puternică. SAP migrează mai mult de o duzină de sisteme critice pentru afaceri la Azure pentru eficiența optimă, flexibilitatea și inovația oferită de platformă. Aceasta include software-ul SAP S / 4HANA care susține Concur, o companie SAP.

Ambele companii vor documenta proiectele interne pentru a oferi clienților instruire și arhitectură de întreprindere pentru implementarea aplicațiilor SAP pe Azure.

Cu SAP HANA Enterprise Cloud on Azure, clienții beneficiază de cele mai bune din ambele lumi: managementul aplicațiilor și expertiza produselor de la SAP și un cloud global, de încredere și inteligent de la Microsoft Azure, inclusiv gama de servicii Microsoft cloud.

Întreprinderile de toate tipurile, cum ar fi Compania Coca-Cola, Columbia Sportswear Company, Coats și Costco Wholesale Corp, contează pe SAP și Azure astăzi pentru afacerile lor.

„Parteneriatul strategic anunțat între Microsoft și SAP este o dezvoltare extrem de importantă pentru sistemul Coca-Cola”, a declarat Barry Simpson, vicepreședinte senior și director informatic la The Coca-Cola Company. „Valoarea ingineriei aliniate, a vânzărilor și a livrării între acești doi parteneri strategici va permite sistemului nostru să accelereze agenda noastră digitală. Aceasta este o dezvoltare foarte pozitivă și interesantă pentru noi „.

„SAP și Microsoft sunt parteneri cheie cu Costco și această alianță va ajuta la avansarea strategiei cloud și a afacerii digitale”, a declarat Jim Rutherford, senior vice president of Information Systems la Costco Wholesale.
„Microsoft și SAP sunt parteneri strategici care ne ajută să creștem afacerile noastre cu ridicata și direct-to-consumer. Alinierea lor strânsă reprezintă o parte integrantă a avansării arhitecturii tehnice și a strategiei cloud pentru a servi mai bine clienții noștri din întreaga lume „, a declarat Mike Hirt, vicepreședinte și director informatic la Columbia Sportswear Company. „Producem produse inovatoare care permit clienților noștri să urmărească și să se bucure de pasiunile lor în aer liber. Partenerii noștrihip cu Microsoft și SAP este esențial pentru a continua să îndeplinim acest angajament. „” Cu SAP HANA pe Azure, avem inteligența datelor pentru a funcționa mai eficient în toate aspectele afacerii noastre și pentru a accelera livrarea produselor finite clienților noștri, „A spus Hizmy Hassen, director digital și tehnologie, Coats. „Alianța Microsoft și SAP ne oferă asigurările de care avem nevoie pentru inovarea noastră în nor.” Despre SAPA, liderul de piață al aplicațiilor software pentru întreprinderi, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de toate mărimile și industriile să funcționeze mai bine. De la back office la sala de consiliu, depozit la magazin, desktop la dispozitive mobile – SAP împuternicește oamenii și organizațiile să colaboreze mai eficient și să utilizeze mai eficient viziunea afacerilor pentru a rămâne în fața competiției. Aplicațiile și serviciile SAP permit mai mult de 365 000 de clienți din mediul de afaceri și din sectorul public să funcționeze profitabil, să se adapteze continuu și să se dezvolte în mod durabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here