Konica Minolta Business Solutions România prezintă noua serie bizhub C658. Cele trei echipamente de birou color A3 ale seriei au caracteristici fără precedent printre care și un ecran de 10,1 inchi. Nou lansatele dispozitive încorporează și tehnologiile existente deja pe modelele precedente, precum senzorii avansați, securizarea fluxului de lucru sau personalizarea interfeței.

În calitate de succesor al echipamentelor bizhub C454e și bizhub C554e, noua serie bizhub C658 întrunește cerințele departamentelor de Global Major Accounts și Major Accounts sau a departementelor verticale și financiare din companii cu productivitate mare. Eficiența ridicată este asigurată de viteza mare de printare a noului bizhub C658, de 65 de pagini pe minut, sau de 55 ppm pentru bizhub C558 și, respectiv, de 45 ppm bizhub C458. Toate aceste aparate sunt capabile să realizeze o varietate de materiale tipărite intern și oferă o selecție de finisaje multi-funcționale precum broșurarea sau plierea în Z.

Julien Azzi, Marketing Product Manager la Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH: “Cu aceste noi multifuncționale, Konica Minolta oferă companiilor o modalitate de a deveni mai productive. Utilizatorii au acum la dispoziție echipamente ușor de operat, economisind în acest mod timp și efort.Noua serie bizhub C658/ C558/ C458 oferă platforma perfectă pentru colaborare, aduce fluiditate și securitate fluxurilor de lucru și permite clienților noștri să se concentreze pe activitatea lor de bază.

Cea mai bună tehnologie posibilă

Noua serie bizhub C658 aduce cu sine caracteristici inexistente la modele anterioare. Aceste multifuncționale sunt echipate cu un panou de operare tactil de 10,1 inchi și un processor mai puternic care asigură operativitate excepțională și ușurință în utilizare. În plus, noua interfață poate fi customizată foarte ușor pentru a sprijini utilizatorii în sarcinile zilnice de la locul de muncă. Panoul tactil de 10.1 inch oferă navigare facilă și constantă prin intermediul meniului afișat.

Mulțumită noilor capacități dezvoltate și a alimentatorului de documente dual-scan de mare viteză, scanarea volumelor mari este efectuată cu ușurință, iar acest lucru subliniază fiabilitatea seriei bizhub C658. În plus față de ADF-ul de mare productivitate, senzorii ultra-sonic asigură scanarea sau copierea fiecărui singur exemplar al documentelor, prevenind alimentarea multiplă și îmbunătățind securitatea fluxului de arhivare.

Alte avantaje ale seriei compacte bizhub sunt versatilitatea și finisările multifuncționale existente pentru a produce diferite tipuri de printuri. Printre acestea se mai regăsesc diferite opțiuni pentru plierea tip scrisoare, o funcție tri-fold pentru plierea invitațiilor și, în plus, funcția de capsare.

Compact și economic

Noua serie bizhub C658 se potrivește perfect birourilor cu spații limitate. Chiar dacă echipamentele au productivitate ridicată, valoarea TEC este una dintre cele mai reduse din clasa lor. Asemenea altor modele bizhub, sistemele din seria bizhub C658 sunt echipate pentru a putea fi accesate de pe dispozitivele mobile și sunt dotate cu o platformă de soluții fiabile și alte servicii conexe. Acestea suportă asocierea cu telefoanele mobile și oferă posibilitatea de imprimare direct de pe dispozitivele portabile, precum și posibilitatea de conectare prin NFC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here