Gabriela Matei este noul manager al Microsoft Romania, incepand cu 1 iulie, conform unui comunicat de joi al companiei, anunta Mediafax.

Matei il va inlocui pe Kostas Loukas, care va prelua functia de general manager pentru Sectorul Public pe Europa Centrala si de Est (CEE).

„Sunt onorata de aceasta oportunitate. La Microsoft, avem privilegiul nu numai sa asistam la transformarea digitala, ci sa fim un motor important al acesteia, impreuna cu partenerii si clientii nostri. Personal, am vazut in ultimii ani exemple extraordinare de companii mici sau mijlocii pe care tehnologia le-a dus cu adevarat la un alt nivel si cred sincer in faptul ca mediul de afaceri este motorul principal pentru dezvoltarea unei tari. Noul rol imi va oferi noi posibilitati de a contribui la accelerarea strategiei Microsoft in Romania si am incredere in impactul pe care tehnologia il poate avea in cresterea competitivitatii mediului de afaceri romanesc”, a spus Gabriela Matei.

Kostas Loukas a condus Microsoft Romania in ultimii trei ani. in mandatul sau compania a cunoscut o crestere de 22%, mult peste ratele de crestere ale pietei, segmentul de consumer fiind principalul contribuitor la aceasta crestere. Mai important, veniturile generate de cloud s-au triplat, iar contributia acestuia la cifra de afaceri a companiei a crescut de la cateva procente la 30%.

„Acesti trei ani in care am lucrat alaturi de echipa din Romania au fost extraordinari atat din punct de vedere profesional, cat si personal. A fost o adevarata onoare sa conduc una dintre pietele cu cele mai mari rate de crestere din Europa Centrala si de Est”, a remarcat Loukas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here