Piata imobiliara din Romania a vazut multe schimbari in ultimii ani. De cand cu criza economica totul e diferit. Multi oameni se gandesc ca a venit momentul sa isi cumpere un apartament sau o casa, dar nu stiu daca e un moment propice.

Si chiar daca ar fi un moment bun, unde poti gasi informatiile necesare? De unde poti afla care sunt preturile in orasul tau, ce zona e mai buna, daca merita sa cumperi acum sau mai bine stai in chirie inca o vreme?

Titirez.ro este un portal imobiliar din Romania unde cei care sunt in cautare de proprietati de inchiriat sau de vanzare pot lua contact cu numeroase agentii imobiliare, dezvoltatori rezidentiali si proprietari particulari.

Aceasta platforma romaneasca cu capital elvetian este reteaua de site-uri numarul 1 in imobiliare, iar acum se relanseaza, aducand si mai multe beneficii utilizatorilor.

Echipa Titirez.ro incearca sa inteleaga exact ce isi doresc utilizatorii si sa faca intregul proces de cautare de proprietati cat mai simplu si eficient. Acestia incearca in permanenta sa creeze un CRM imobiliar cat mai user-friendly cu putinta, astfel incat oricine sa se descurce cu usurinta, atat pe desktop, cat si pe mobil sau tableta.

De altfel, mai mult de 56% dintre cei care viziteaza site-ul fac acest lucru de pe mobil sau tableta, motiv pentru care este esential ca acesta sa functioneze fara cusur.

Costina Petrescu, directorul de vanzari al retelei de site-uri Titirez.ro, a explicat de ce investitorii elvetieni au intrat pe piata romaneasca si au reusit sa ajunga in top intr-un timp atat de scurt. Daca in Europa, piata de imobiliare este supra-saturata, exista legi clare, iar preturile sunt in scadere; in Romania legile nu au ajuns inca la acelasi nivel, exista loc de dezvoltare si foarte mult potential, iar preturile sunt in crestere, la fel ca diversitatea ofertelor.

Se pot, totusi, observa cateva tendinte clare pe piata imobiliara. Daca in trecut toata lumea cauta locuinte cat mai ieftine in capitala, acum publicul se reorienteaza.

“În București, în 2017, potențialii clienți s-au reorientat față de anii precedenți și indiferent că discutăm de proprietățile din old market sau rezidențiale noi, căutările sunt orientate într-o mare proporție către zona de Nord, mai ales pentru că acum piața s-a aliniat și nu mai există diferențe simțitoare de preț între zone, exceptând centrul Bucureștiului și cartierele high class. Diferențele de preț sunt făcute acum de calitatea materialelor, a finisajelor, a anvergurii proiectelor și a notorietății constructorului și investitorilor.” a explicat Costina Petrescu.

Romanii se reorienteaza in functie de calitate acum ca nu mai sunt diferente atat de mari de pret in functie de zona. Deoarece piata imobiliara avanseaza intr-un ritm alert, preturile sunt in crestere. Costina Petrescu arata faptul ca in Romania lucrurile stau altfel decat pe piata europeana care este stabila, astfel ca la noi preturile se majoreaza cu 5-10 procente periodic.

Spre deosebire de alte site-uri de imobiliare care se concentreaza ori pe locuinte ieftine, ori pe cele high-class, Titirez.ro este “singurul portal imobiliar din România în care balanța este echilibrată din punct de vedere al căutărilor și cererii atât de proprietăți ieftine, cât și medium-high. “, arata Costina Petrescu.

La momentul de fata, pe Titirez.ro sunt circa 90.000 de anunturi imobiliare. Puteti gasi cu usurinta apartamente, vile, terenuri, spatii comerciale sau de birouri si multe alte feluri de proprietati, de inchiriat sau de cumparat.

Asteptam sa vedem ce va aduce relansarea din septembrie pentru Titirez.ro si pentru toti cei care vor sa gaseasca proprietatea perfecta pentru ei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here