Ediția cu numărul 9 Top Talents România va avea loc saptămâna aceasta, pe 25 – 26 noiembrie la Hotel Novotel din București. În fiecare an evenimentul reunește 250 de tineri cu potențial, cei mai buni la nivel național. În urma unui proces de selecție riguros, aceștia primesc invitația de a fi prezenți timp de 2 zile la Top Talents unde au ocazia să învețe de la profesioniști care sunt pașii pentru o carieră de succes. Ediția aceasta tinerii vor întâlni reprezentanții companiilor Coca-Cola HBC România, Philips, Vodafone România, Google, Arctic, EY, Unilever, JTI Romania și Heineken Romania.

Evenimentul Top Talents România îşi propune să identifice şi să premieze tineri cu rezultate excepţionale şi cu motivaţie pentru dezvoltarea personală şi profesională. Proiectul se adresează studenţilor în ani terminali de facultate, masteranzilor şi proaspăt absolvenţilor. Participarea este gratuită  în baza înscrierii pe site-ul www.hipo.ro.
Agenda evenimentului Top Talents România este structurată astfel încât să ofere o experiență importantă de învățare și socializare celor 250 de finaliști. Vor fi conferințe susținute de reprezentanți ai companiilor Coca-Cola HBC România, Philips, Vodafone România, Google, Arctic, EY, Unilever, JTI Romania și Heineken Romania, dar și zone de interacțiune precum Networking Career Corners și workshopuri susținute de companiile prezente.
În ceea ce privește speakerii evenimentului, în cadrul ediției Top Talents Romania din acest an, vor fi prezenți: Elisabeta Moraru, Country Manager Google Romania, Sergiu Negut, CEO & board adviser specializat in crestere antreprenoriala si Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania, Vargha Moayed, EY Advisory Service Line Leader, Nicolae Vilceanu – Network Deployment Director, Vodafone România.
Alex Glod, senior trainer și TEDx Speaker, va susține un workshop de Storytelling. Participanții vor învăța cum să empatizeze cu audiența și cum pot comunica eficient. În cadrul workshopului „The power of self directed learning” echipa Rocketists le va arăta celor interesați cum poate deveni învățarea un proces valoros, productiv și distractiv.  Totodată, candidații pot afla de la reprezentanții companiilor participante informații utile despre oportunitățile de carieră deschise, procesul de selecție, modul în care poate evolua cariera lor.
Alături de Bogdan Grigore, candidații vor participa în prima zi a evenimentului la sesiunea Fun & Motivation, iar în a doua zi la workshopul de Public Speaking.
În cadrul evenimentului, Universum Events va organiza două activități interactive: Peak Performance și Beat the Box. Aceste sesiuni îi vor ajuta pe participanți să găsească soluții creative la probleme și să lucreze eficient în echipă.

Mai multe informații despre eveniment pot fi accesate pe site-ul www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions SRL

In Catalyst, dezvoltam solutii pentru identificarea si selectia tinerilor cu potentialul si experienta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. In aproape 3 ani, am dezvoltat si implementat cu succes peste 80 de proiecte de consultanta care au implicat dezvoltarea de mesaje si strategii de promovare pentru identificarea si atragerea de candidati valorosi, atat pentru profiluri de absolventi dar si pentru tineri cu experienta de pana la 7 ani. Solutiile pe care le propunem sunt masurabile, eficiente din punct de vedere al costurilor si fundamentate pe date statistice legate de perceptia si asteptarile pe care tinerii le au fata de angajatori. Cele mai importante proiecte nationale: Angajatori de TOP [cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti din Romania], Studiul Ce isi doresc tinerii profesionisti, Top Talents Romania [proiect care identifica si premiaza la nivel national tineri cu rezultate remarcabile], www.hipo.ro [portal de cariera dedicat tinerilor profesionisti pe care pot fi gasite oportunitatile curente din cele mai importante companii din Romania].

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here