AgroStandard EXPO, in parteneriat cu Academia de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu Sisesti” din Bucuresti (ASAS), organizeaza, cu sprijinul marilor confederatii de fermieri si trusturile media de profil expozitia internationala AgroStandard EXPO “Procesare si Stocare”, care va avea loc intre 2 si 5 iulie la Lilieci, jud. Ilfov, in apropierea Capitalei.

Prin sprijinul acordat evenimentului, acestia participa indirect la capitalizarea fermierului roman care are atat de mare nevoie atat de unitati de procesare, cat si de spatii de depozitare in vederea valorificarii superioare a prodictiei agricole.

• Confederatia Nationala Pro Agro, Confederatia Asociatiilor Taranesti din Romania (CATAR), Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz, AROLA Frig si Asociatia Romana a Electricienilor (AREL), parteneri ai expozitiei internationale AgroStandard EXPO

• Vipas (Tehnoton) Javier Camara, Red Dome, Inox Center, Romgaz Oil LTD, Ecohornet, Adeplast – doar cateva dintre companiile de prestigiu care sustin AgroStandard EXPO

• Agro TV si Radio Romania Antena Satelor, partenerii media principali care fac legatura intre AgroStandard EXPO si fermierii din Romania

• Catering-ul si demonstratiile culinare aferente vor fi asigurate de cunoscutul chef Petrisor Tanase (Petrisor Events)

Expozitia isi propune sa vina in sprijinul fermierilor, puternic decapitalizati in prezent, pentru a-si valorifica superior productia primara prin prezentarea unei game extinse de fabrici, instalatii si utilaje de procesare a productiei agricole. Toate acestea reprezinta noi oportunitati pentru fermieri pentru a se capitaliza, in perspectiva noului PNDR 2014-2020, in conditiile unui mediu concurential profund defavorabil si a unor subventii de cateva ori mai mici decat cele primite de fermierii din Occident.

Evenimentul se bucura de sprijinul principalelor confederatii de fermieri din Romania. Confederatia Nationala Pro Agro, Confederatia Asociatiilor Taranesti din Romania (CATAR). Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz, AROLA Frig si Asociatia Romana a Electricienilor (AREL) sunt parteneri ai evenimentului care va cuprinde, pe langa o bogata oferta de produse si servicii destinate agricultorilor, si o serie de conferinte dedicate atat noului PNDR 2014-2020 cat si dificultatior intampinate de fermierii specializati in cultura mare si zootehnie.

Expozitia va cuprinde o mare diversitate de produse si servicii – de la utilaje agricole si accesorii la echipamente pentru zootehnie, de la sisteme de irigatii la hale si spatii de depozitare, de la sisteme GPS la soft pentru gestionarea activitatilor agricole, de la industria lactatelor si a mezelurilor pana la procesarea plantelor tehnice, a peletilor sau a instalatiilor de biogaz.
Tot la editia din acest an a AgroStandard EXPO “Procesare si Stocare” fermierii vor putea vedea, in premiera in Romania, o gama extinsa de depozite, hale si silozuri, atat pe structura metalica, cat si pe structura din lemn sau material textil cu aplicatii dintre cele mai diverse.

Partenerii media principali ai evenimentului sunt Agro TV Network si Radio Romania Antena Satelor (RRAS).

AgroStandard EXPO si Academia de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu-Sisesti” au organizat in ultimii doi ani numeroase conferinte si expozitii specializate dedicate fermierilor tematica variind de la zootehnie, la ferma de familie si de la accesarea de fonduri europene la vanzarea terenurilor agricole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here