Learning Pro încheie un parteneriat cu Games For Business oferind în exclusivitate către organizațiile din România platforma de gamificare multiplu premiată Games For Business

 

Games For Business, furnizor al platformei de învățare prin gamificare cu peste 10 ani de experiență, încheie un parteneriat exclusiv cu compania de training și consultanță Learning Pro.

 

București, România

Learning Pro a încheiat un acord de parteneriat cu compania Games For Business, oferind în exclusivitate pe piața românească platforma multiplu premiată de gamificare Games For Business. Platforma de învățare Games For Business face transferul de informații și procesele de învățare mai eficiente prin crearea unei cereri interne de învățare, generată de un mecanism de motivare multidimensional.

 

Platforma Games for Business oferă o învățare bazată pe experiență, pe teme în care sistemele tradiționale de e-learning eșuează (informații organizaționale, politici, caracteristici de produse sau servicii, reglementări), prin integrarea informațiilor în lumea transparentă, motivantă și bazată pe reguli clare a jocurilor. Mai mult decât atât, platforma transmite informații și antrenează comportamente operând cu un mecanism motivațional care dezvoltă o atitudine autoreflexivă care stimulează învățarea.

 

«Lucrez cu platforme de e-learning de peste 12 ani. Soluțiile clasice de LMS (Learning Management System) nu mai pot răspunde cerințelor de engagement ale angajaților sau candidaților în procesele de resurse umane, cum ar fi recrutare, învățare sau employer branding. Angajații au nevoie astăzi să includă învățarea în activitatea de zi cu zi, într-o manieră care îi implică emoțional prin joc, așa numita gamificare, metodă care este din ce în ce mai solicitată de către clienții noștri. Am identificat soluția Games for Business printre alte soluții de gamificare existente pe piața globală, ca fiind una cu adevărat modernă, complexă și „out of the box”, care tratează angajatul ca pe un client, iar procesul de învățare este proiectat pe bază de algoritmi construiți pornind de la cele mai noi cercetări din neuroștiințe, cum ar învățarea spațiată repetitivă.» a declarat Cosmina Coman, Managing Director al Learning Pro.

Managerii de resurse umane, precum și orice manager care conduce echipe vor găsi în platforma Games for Business cea mai potrivită soluție la îmbunătățirea transferului de cunoștințe, adoptarea de noi comportamente și la creșterea și consolidarea brandului de angajator. Platforma și jocurile pot fi personalizate conceptual în funcție de scopul pe care îl au organizațiile, și, bineînțeles, și din perspectiva designului în funcție de pe identitatea vizuală a companiei.

Orice organizație din România poate beneficia de platforma de gamificare Games accesând website-ul www.gamesforbusiness.ro unde puteți solicita un demo al platformei sau contactând compania Learning Pro pe adresa de email: [email protected]

 

 

 

Despre Learning Pro

Learning Pro este o companie românească care oferă organizațiilor servicii de consultanță și training-uri, special proiectate pentru a întări capacitatea organizațională și managerială a acestora.

Prin combinarea teoriilor moderne de management cu experiența practică în dezvoltarea resurselor umane, abordarea de consultanță și training este una orientată spre aplicabilitate, bogată în metode interactive și participative și bazată pe utilizarea tehnologiilor moderne, cum ar fi de soluții premiate de învățare online bazate pe cloud pentru limbile străine, Speexx.

 

Principalele proiecte de dezvoltare a abilităților și a echipelor implementate de Learning Pro au avut ca obiective dezvoltarea abilităților de management, leadership, vânzări, negociere, customer care, managementul proiectelor, customer engagement, social selling, managementul relațiilor cu clienții, precum și consolidarea comunicării organizaționale interne sau standardizarea proceselor. Printre organizațiile din diverse industrii care au acordat Learning Pro încrederea unui parteneriat se numără Orange, BCR Asigurări de Viață, Signal Iduna, Veneto Banca, Office Depot Shared Services Center, Immochan, Avantgarden Immo Invest etc.

 

 

Despre Games For Business

este o companie multiplu premiată internațional cum ar fi Intercultural Innovation Award (2012), GSummit GAwards (2013) și nominalizată la Learning Technologies Award Londra (2016 și 2017). Printre proiectele implementate se numără companii cum ar fi: Coca-Cola, Telekom Telenor, BP, HBO Europe, PwC, SAP, Grundfos, KPMG ș.a.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here