Cunoscutul site dedicat pariorilor din România, http://bettinginside.ro/, anunță în exclusivitate lansarea online a platformei de pariuri sportive Baumbet.ro.

După 23 de ani de experiență pe piața gamblingului din România, Baumbet.ro este acum online gata să satisfacă și cele mai pretențioase așteptări ale pariorilor de la noi. Brand consacrat între practicanții de jocuri de noroc tradiționale din România, Baumbet își face intrarea și în online. Anul 2017 este astfel pentru Baum unul al unei importante dezvoltări, prin lansarea platformei www.baumbet.ro, despre care suntem convinși că se va distinge în scurt timp prin oferta și facilitățile oferite rafinat clienților săi.

Baumbet.ro este prima platformă de gambling construită pe comportamentul jucătorului român. Echipa Baumbet a lucrat un an și jumătate la produsul online cu care își propune să devină un jucător reprezentativ în sectorul de jocuri de noroc la distanță.

 

Noul cazinou online http://www.baumbet.ro este prima platformă web de jocuri de noroc de concepție exclusiv românească. Construcția acesteia a presupus un efort susținut, în care prioritatea permanentă a dezvoltatorului a fost reprezentată de plierea pe nevoile caracteristice amatorului de jocuri de noroc din România.

 

Pentru mai multe detalii despre cea mai așteptată lansare a toamnei în industria online de gambling din România vă invităm să aflați mai multe accesând acest link.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here