COMUNICAT DE PRESA

 

Ce se intampla la sfarsit de septembrie in Bucuresti?

 

Incepand de marti – 26 septembrie si pana vineri – 29 septembrie, te asteptam in Pavilionul Central din Romexpo-Bucuresti la cel mai important eveniment din Europa de Sud-Est dedicat industriei de tipar si semnalistica – PRINT&SIGN 2017. Ai o multime de motive pentru care merita sa ne vizitezi:

 

SPECTACOL TEHNOLOGIC LIVE

Peste 150 de echipamente inovatoare vor fi in functiune pe toata perioada targului, solutii de print digital si tridimensional, solutii de eficientizare prin reducerea costurilor si a consumurilor, demonstratii LIVE si o multime de aplicatii. Iar asta e doar o mica parte din ceea ce vei putea vedea si chiar testa in arena tehnologica PRINT&SIGN 2017.

Vino la spectacol!

 

 

PREMIERE LA PRINT&SIGN

Prezenta la un asemenea targ de

anvergura este, pentru mare parte din expozanti, ocazia perfecta pentru lansarea in premiera a celor mai noi branduri de echipamente si produse intrate in portofoliu. Vor fi expuse sute de echipamente pentru print digital sau productie publicitara (echipamente manuale sau electrice pentru indosariere, cuttere, gravare cu laser sau CNC cu freze, transfer termic si transfer digital folio, print UV sau ecosolvent, hartii de transfer autodecupabile, echipamente pentru imprimare si personalizare pe textile, sisteme expozitionale cu print textil si multe altele).

Vino si participa la premiera PRINT&SIGN 2017!

 

 

PRINT HUB, SURSA DE INSPIRATIE PENTRU MARKETERI SI AGENTII

In PRINT HUB ai la dispozitie 3 zone distincte: PRINT HUB APPLICATION (zona aplicatiilor destinate pietei de publicitate din Romania), PRINT HUB DEMO AREA (zona demonstratiilor live) si PRINT HUB EVENTS (trenduri si studii de caz).

Vino sa-ti dezvolti latura creativa!

 

 

DEMO AREA BY EPSON

In standul Epson ai ocazia sa vezi cum poti tipari 100 de pagini pe minut la costuri mici si fara batai de cap cu gama de echipamente Epson WorkForce Enterprise, cea mai noua generatie de imprimante business cu jet de cerneala, ecologice si foarte rapide.

Vino sa vezi noua tehnologie Epson!

 

4 CONFERINTE SI PESTE 15 ORE DE DEZBATERI

Expozitia PRINT&SIGN va fi completata de evenimente conexe foarte interesante pe teme de actualitate, care acopera mai multe zone: tiparul digital pe textile (PrintTex 2017), tehnologiile interactive, display-urile si semnalistica digitala (Digital Signage), inovatia in industria imprimarii tridimensionale (3D Printing) si zona editurilor de carte si a tipografiilor (Book Printing Conference).

Vino sa afli toate noutatile!

 

 

SPEAKERI INTERNATIONALI

Consultanti internationali, presedinti de asociatii, fondatori si inventatori, lideri din industria tiparului si semnalisticii digitale, directori de retele comerciale, distribuitori de echipamente, producatori, designeri si arhitecti vor dezbate si-ti vor capta atentia cu subiecte de mare actualitate.

Vino sa-i sustii sau sa-i combati!

 

 

DOUA CONCURSURI DE COLANTARE

Daca esti pasionat de colantare, ai ocazia sa o dovedesti, participand la unul din cele 2 concursuri de colantare auto desfasurate pe durata celor 4 zile de eveniment. Alege sa fii “Colantorul Anului 2017by Algernon si sa castigi premii sub forma de produse in valoare de mii de euro, sau sa devii “King of Wrapsby Leykom, concursul care iti ofera sansa unor castiguri in bani sau chiar a unui bilet la SEMA SHOW 2018 din Las Vegas, cel mai tare targ auto din lume.

Vino si ia-ti premiul meritat!

 

 

DIGITAL SIGNAGE + CORPORATE GIFTS SHOW

Editia din acest an a PRINT&SIGN 201

7 cuprinde si DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive. In paralel cu aceste doua targuri se va desfasura si CORPORATE GIFTS SHOW 2017, expozitia dedicata industriei de obiecte promotionale.

Vino sa intri in contact cu inovatia si sa te bucuri de succes!

 

 

INREGISTRARE PERSONALIZATA A

VIZITATORILOR

Beneficiezi de acces gratuit la targul PRINT&SIGN pe baza ecusonului de vizitator, folosind sistemul de preinregistrare online de pe site-ul expozitiei, sau in cadrul targului.

Vino sa vizitezi PRINT&SIGN 2017!

 

***

 

Despre EUROEXPO

 

EUROEXPO, fondatorul si organizatorul targului,  este cea mai mare companie privata din Romania, specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.
Cu o experienta de peste 14 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul targurilor organizat

e (Metal Show, Baby Boom Show – editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here