Apă plată pe viață, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou : câteva dintre ofertele care îi așteaptă pe vizitatorii tIMOn

  • 300 de ansambluri rezidentiale cu peste 30.000 unități locative
  • Exclusiv la tIMOn : MD Properties Dubai, cea mai mare agentie din Qatar
  • Preturi intre 19.000 € si 3.000.000 €
  • Cei mai mari dezvoltatori vin doar la tIMOn: GVI Town by Gindi, Nusco, GranVia, Zaccaria, Prohill, Hercesa, precum si agentiile cu cele mai mari portofolii : Coldwell Banker si Imoteca Residential Experts
  • Cel mai mare număr de locuințe noi înregistrat de un târg imobiliar vreodată în România
  • Apă plată pe viață la achiziția unui apartament la tIMOn
  • Cum să plătești zero factura la întreținere: cursuri gratuite de sustenabilitate în timpul târgului

300 de ansambluri rezidentiale romanesti, cu aproximativ 30.000 de unități locative noi, precum si cateva mii de proprietati in UK, Scotia, Bulgaria, Spania si Arabia Saudita totalizeaza aceasta editie tIMon. Cea mai ieftina locuinta din targ este o garsoniera de 19.000 de euro in Pantelimon, iar cea mai scumpa este o casa cu 5 dormitoare si 840 mp, in valoare de 3 milioane de euro, in Dubai.

A XXXII-a ediție tIMOn are o tenta de internationalizare. Suntem bucurosi ca am reusit sa reunim atat cei mai mari dezvoltatori din Romania, cat si dezvoltatori internationali. Piața românească a atras tot mai mulți investitori, dar de acum inainte consideram ca si romanii vor fi interesati de investitii in afara tarii, asadar ofertele internationale sunt bine-venite. Nu e globalizare, ci o evolutie fireasca.” (Vlad Vlăsceanu, director tIMOn)

Oferte la tIMOn: piscina cadou, excursie în Malta și TVA cadou

Printre cele mai spectaculoase promoții desfășurate în perioada târgului, se numără o excursie de 5 stele oferita de Valetta Residence în orașul Valetta, capitala Maltei. Vizitatorii care își rezervă un apartament în ansamblu, se înscriu automat în tombola pentru un sejur de 7 zile pentru 2 persoane. Pentru iubitorii de liniște, Flamingo Park Corbeanca oferă o piscină cadou, pentru cei care se muta impreuna cu 4 prieteni.

Mai multi expozanți din târg au decis să ofere drept discount pentru perioada târgului valoarea TVA-ului, ofertele acestora rezultând într-un discount între 5 și 19%. Oferta se regăsește la Flamingo Park Corbeanca și North One by Heritage Estates.

15.000 euro reducere la casele din Shine Residence Corbeanca vor avea primii cumpărători ai acestui ansamblu proaspăt lansat la târg, 7% la GVI Town dacă aleg parter sau ultimul etaj. Locurile de parcare și/sau boxele incluse în preț sunt oferte valabile pentru 20% dintre expozanții târgului, iar cumpărătorii Joya Residence primesc cadou vouchere de 2000 de euro de la Mobexpert.

In Dubai e mai scump

Exclusiv la tIMOn, agentia MDProperties Dubai, cea mai mare agentie din Qatar va prezenta un ansamblu rezidential de 92 de vile, fiecare cu o suprafata de 850 mp, 5 dormitoare si 5 bai, gradina privata, lift si piscina. Ansamblul se construieste in cartierul Al Waab, aproape de Ramada Plaza si fiecare dintre case va depasi pretul de 3 milioane de euro. MD Properties vine la tIMon cu un portofoliu impresionant, incluzand locuinte atat in Arabia Saudita cat si in Europa, in special Anglia. MD Properties este cea mai mare agentie imobiliara din Qatar, fondata in 2010 si specializata atat in brokeraj, cat si in property&asset management, consultanta si servicii conexe.

Si pentru ca din ce in ce mai multi straini par sa isi croiasca drum spre Romania, Imoteca The Residential Experts a creat un serviciu complex, dedicat exclusiv expatilor. MD Properties ofera deasemenea servicii de relocare, in cazul in care exista vizitatori ai targului care vor sa se mute in Dubai.

Romania este o tara fascinanta, surprinzatoare, plina de contraste si de frumuseti ascunse. Uneori poate fi derutant si frustrant, in special daca e vorba de celebra birocratie. Sunt oferte multiple de locuinte, de scoli si de locuri de relaxare, dar e greu pentru cineva din alta tara sa aleaga. Stiu prea bine, chiar eu am fost in situatia aceasta. De aceea, Imoteca vine la aceasta prima editie internationala tIMOn cu serviciul Well Come Expats: un serviciu complet si complex, care ofera expatilor asistenta completa si personalizata atat pentru alegerea locuintei, cat si pentru scoli, gradinite, bone si menajere, locuri de petrecere a timpului liber sau cabinete medicale. In plus, consultantii Imoteca sunt alaturi de expati explicand obiceiuri, practici locale,istorie si cultura romaneasca si punandu-le la dispozitie chiar si un helpline permanent.” (Rafaela Nebreda, Imoteca)

Variatia de preturi la aceasta editie este spectaculoasa. Daca o garsoniera in Pantelimon costa 19.000 de euro + Tva, un apartament cu 4 camere in celebrele ansambluri – boutique promovate de Imoteca The Residential Experts, situat in zone exclusiviste precum Dorobanti sau Kisselef, a ajuns sa depaseasca pretul de 700.000 de euro + Tva.

Cumperi o locuință, primești apă plată pe viață și economisești prețul unei garsoniere

În premieră la un târg imobiliar, organizatorii au reusit sa faca o ofertă comuna tuturor vizitatorilor targului : cei care își achiziționează o locuință în perioada târgului primesc de la fiecare dezvoltator in parte cel mai performant filtru de apă al companiei Aquaphor, de montat în locuința aleasă. « Apa ce trece prin filtrul Aquaphor cu osmoza inversă și mineralizare, confecționat pe baza tehnologiei “carbon-bloc” din cărbune activ de cocos, argint și aqualen, este îmbogățită cu ioni de magneziu, fiind recomandată chiar și alergicilor și bebelușilor. » Diana Lupasciuc, Managing Director Aquaphor).  Cumpărătorii vor beneficia de apă minerală plată direct de la robinetul de acasă, fiind scutiți de costurile achiziției de apă plată îmbuteliată, costuri ce, în 35 de ani, ajung la 20.000 de euro, adică prețul unei garsoniere într-un cartier periferic.

EFdeN susține cursuri gratuite de sustenabilitate: cum să-ți alegi o casă cu costuri 0 la întreținere

Voluntarii din cadrul programului EFdeN vor fi prezenți exclusiv la tIMOn – Târgul Imobiliar Național, unde vor susține 2 cursuri pe zi – unul de la ora 12 și altul de la ora 17, la care pot participa gratuit toți vizitatorii târgului. Oamenii vor învăța la ce trebuie să fie atenți și ce întrebări trebuie să pună astfel încât locuința pe care o cumpără să aibă costuri de întreținere 0 sau cât mai aproape de 0. De asemenea, cursul are ca scop informarea si educarea privind impactul energetic asupra mediului, asupra consumului, evaluarea corectă a unui produs, a unor surse, a vechilor/noilor tehnologii. EFdeN este o echipa interdisciplinară cu peste 70 de tineri pasionaţi, studenţi la arhitectură, inginerie, comunicare sau management. În prezent, locuința EFdeN este Primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România și poate fi vizitată la București.

Targul Imobiliar National tIMOn se va desfasura in perioada 25-28 mai 2017, la Arena Nationala, intrarea VIP dinspre Maior Coravu, intre orele 10.00 si 20.00. Pretul unui bilet este 10 lei, dar vizitatorii pot downloada invitatia gratuita de pe site-ul www.timon.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here