In 2015, HEINEKEN Romania a continuat sa isi imbunatateasca rezultatele in cadrul agendei de sustenabilitate „Brewing a Better World”, facand progrese importante pe intregul lant valoric „de la orz, la bar”.

Brewing a Better World este strategia noastra integrata, pe termen lung, menita sa genereze valoare sustenabila, ca membri ai societatii romanesti si ai planetei. Potrivit Raportului de Sustenabilitate pe 2015, HEINEKEN Romania a atins marea majoritate a obiectivelor pe plan local si chiar a depasit rezultatele medii la nivel global.

„In 2015, prin rezultatele din agenda Brewing a Better World, am demonstrat din nou ca HEINEKEN are un impact pozitiv atat in Romania, cat si la nivel global. Am continuat sa investim in programe reper la nivel national, de promovare a consumului responsabil de alcool. Totodata, am redus consumul de apa si de emisii de CO2 si am sustinut dezvoltarea comunitatilor in care ne derulam activitatea”, spune Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania.

Repere cheie in Raportul de Sustenabilitate pe anul 2015:

Protejarea resurselor de apa
Am redus consumul de apa din fabrici cu 18% fata de 2008*.
Fabrica de la Tirgu Mures a intrat in top 5 cele mai performante unitati ale HEINEKEN in lume, din punct de vedere al consumului de apa.

Reducerea emisiilor de CO2
Emitem cu 25% mai putin CO2 fata de 2008*.

Aprovizionarea din surse locale
Cumparam 70% din ingrediente de la furnizori romani.

Promovarea consumului responsabil de alcool
100% din brandurile noastre indeamna la un consum responsabil
Peste 75.000 de oameni au fost informati despre consumul responsabil de alcool prin programul Alcohelp.
Peste 4.000 de oameni au primit consiliere psihologica si suport medical in timpul programului de interventie Cortul de Chill, de la Vama Veche.

Sustinerea comunitatilor
Am investit peste 1.6 milioane RON prin programul HEINEKEN pentru Comunitati, in orasele Constanta, Craiova, Miercurea Ciuc si Tirgu Mures.

Raportul Sustenabilitate pentru anul 2015 se gaseşte pe site-ul HEINEKEN Romania www.heinekenromania.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here