Lantul frantuzesc de brutarii Paul si-a consolidat pozitia pe piata locala prin deschiderea celei de-a 14-a unitati din Romania, in Cluj-Napoca. in noua brutarie Paul s-au investit aproximativ 450.000 de euro, fiind dotata cu cele mai noi utilaje pentru prepararea produselor si diverse facilitati. Aceasta este amplasata in centrul comercial Polus Center, la parter, intrarea 4. Cluj este cel de-al treilea oras din Romania in care Paul se extinde ca retea, dupa Bucuresti si Ploiesti.

„Paul este un brand frantuzesc din ce in ce mai iubit in Romania, iar noi facem toate eforturile pentru a ajunge cat mai aproape de clienții noștri, prin dezvoltarea rețelei la nivel local si diversificarea gamei de produse. incercam sa aducem in cat mai multe orase din Romania filosofia brandului Paul și conceptul „L’art de vivre à la francaise”, cu accent pe experiențe pline de stil și rafinament pentru consumatori. Ne bucuram sa fim prezenți de anul acesta in Cluj și speram ca Paul iși va gasi mulți fani aici”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Brutaria Paul din Polus Center Cluj are o suprafata totala de 154 metri patrati si o capacitate de 36 locuri in care peste 20 de angajati deservesc clientii zilnic. Designul pastreaza elementele de identitate ale Paul, decorul fiind un mix al stilurilor franțuzești rustic si chic, asemeni brutariilor traditionale. Pentru mobilier s-au folosit materiale din lemn, iar ca nota de eleganta si distinctie este culoarea neagra caracteristica brandului.

Clientii vor gasi aici o gama diversificata de produse preparate dupa retete traditionale frantuzesti. Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, pranz, gustari usoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolata si cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes si alte delicii plus o gama diversificata de paini.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here