Konica Minolta Business Solutions Romania a devenit, in luna februarie 2016, Microsoft Top Managed Partner. Obtinerea acestui nivel de parteneriat confirma competențele si rezultatele Konica Minolta in furnizarea de solutii si servicii bazate pe platforme Microsoft, atat in implementari on-premise, cat si in cloud.

Statutul de Microsoft Top Managed Partner ofera Konica Minolta acces la un program de parteneriat de elita, precum si resurse tehnice si de marketing menite sa accelereze adoptia in piata a solutiilor dezvoltate si promovate de Konica Minolta in sfera managementului informatiilor. Grupate sub conceptul propriu “More than Printing. Information Management”, solutiile Konica Minolta se situeaza in sferele Enterprise Content Management, colaborare, fluxuri de lucru si productivitate. Compania isi propune sa devina un furnizor unic pentru clienții sai in domeniul managementului documentelor si, in general, al informației, plecand de la locul in care documentele sunt printate (echipamentul multifunctional) si pana la arhivarea electronica a informatiei inregistrata pe hartie.

Helmut Ignat, General Manager Konica Minolta Business Solutions Romania: “Acest nou nivel de parteneriat confirma strategia noastra in directia dezvoltarii ca furnizor de servicii IT, avand competentele si expertiza necesare livrarii de servicii de consultanta si implementare, atat in ceea ce priveste solutiile de infrastructura, cat si de management al informatiilor si al proceselor de business.”

Konica Minolta detine in prezent doua competente Microsoft de tip Silver, respectiv Collaboration and  Content si Midmarket Solution Provider, oferind clientilor sai solutii de arhivare electronica, management al documentelor, solutii de captura si indexare automata a datelor, management automat al fluxurilor de lucru si solutii de colaborare bazate pe platforme Microsoft, implementate on-premise si in cloud.