Romania a fost prezenta la cea de-a treia editie a galei Outsourcing Stars 2015, un eveniment de elita in industria outsourcing-ului mondial, organizat de Grupul Pro Progressio, alaturi de Grupul Invest in Poland, PwC, Ministerul Polonez al Economiei, Agentia Poloneza pentru Informatii si Investitii Straine si Asociatia Outsourcing Verband Germania. Evenimentul a avut loc pe 28 ianuarie 2016 la Institutul de Inginerie Energetica si Cercetare din Varsovia.

Gala Outsourcing Stars 2015 a reunit 300 de participanti, reprezentanti ai mediului academic si lideri ai companiilor din sectorul de outsourcing din peste 15 tari. in cadul galei au fost prezentate rezultatele anului 2015 si tendintele industriei pentru 2016, punandu-se un deosebit accent pe stabilirea parteneriatelor strategice.

Romania – Polul industriei de outsourcing in Europa Centrala si de Est

Romania a devenit prima destinatie de outsourcing din Europa Centrala si de Est si a patra la nivel mondial pentru investitorii in serviciile profesionale de externalizare, precum BPO, ITO sau SSC, un segment estimat la aproape 50 de milioane de Euro si peste 50.000 de profesionisti activi pe piata de profil, conform companiei de consultanta Cushman and Wakefield.

La Gala Outsourcing Stars 2015, Romania a fost reprezentata de NNC Services, companie de consultanta in marketing si management specializata in promovarea companiilor de outsourcing la nivel global. Loredana Niculae, CEO al NNC Services, a fost unul dintre cei sase VIP speakeri internationali.
Loredana Niculae a prezentat oportunitatea dezvoltarii sectorului de outsourcing romanesc pentru atragerea de potentiali investitori, precum si pentru cresterea brandului romanesc de outsourcing la nivel international.

Parteneriat Romano-Polonez pentru promovarea companiilor de outsourcing din Romania

Cu ocazia participarii la eveniment, NNC Services a anuntat parteneriatul strategic cu Polonia pentru sustinerea outsourcing-ului romanesc. NNC Services, impreuna cu Grupul Pro Progressio, vor dezvolta dupa modelul validat deja la nivel international, o platforma complexa de educare si promovare, care va permite accesul rapid la informatii despre piata de outsourcing din Romania si consolidarea identitatii companiilor prezente pe piata romaneasca.

“Romania este astazi unul dintre statele cu cea mai rapida crestere a sectorului de outsourcing, fapt sustinut si de locul primar detinut ca si disponibilitate a capitalul uman in Europa. Investitii masive, atat straine, cat si locale in domeniu sustin o rata de crestere de 20% de la an la an. in acest context, NNC Services isi propune sa faciliteze accesul investitorilor pe piata romaneasca si sa sustina jucatorii locali prin pregatirea si lansarea unei platforme complexe de dezvoltare si promovare. in urma celor 10 ani de experienta de educare si promovare a serviciilor IT&C, in care am livrat solutii pentru nevoile acestui sector, ridicam inca o data stacheta prin incheierea parteneriatului cu Pro Progressio si lansarea acestei platforme in beneficiul companiilor din domeniu” a declarat Loredana Niculae, CEO NNC Services.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here