Transport Urban Sinaia, compania care administreaza serviciile turistice de interes public din Sinaia, raporteaza rezultate financiare solide si o evolutie spectaculoasa pentru primele 8 luni ale acestui an.

Extinderea turismului sinaian dincolo de sezonul de ski, prin oferirea unor servicii turistice relevante pe tot parcursul anului, a condus Transport Urban Sinaia la inregistrarea unei cresteri de 61% a cifrei de afaceri pe toate activitatile companiei in primele 8 luni ale anului 2015, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

„Atat turistii romani, cat si cei straini doresc sa se bucure de experienta Sinaia din ce in ce mai des. Pentru noi, activitatea pe timpul verii este la fel de importanta ca cea din perioada iernii in ceea ce priveste cifra de afaceri si numarul turistilor prezenti in statiune. in primele 8 luni ale anului 2015 am devansat cu 8% cifra de afaceri inregistrata in 2014. Asadar, Transport Urban Sinaia a depasit cu lejeritate 1 milion de euro cifra de afaceri, pentru prima data in istoria sa, ca urmare a investitiilor constante in calitatea serviciilor oferite.“ Bogdan Falcescu, Director General Transport Urban Sinaia

Anul 2015 inseamna noi realizari semnificative pentru Transport Urban Sinaia. Compania a facut progrese uriase din toate punctele de vedere, deoarece si-a concentrat toate capacitatile pentru a le oferi turistilor experiente memorabile. Construirea tronsonului de telegondola dintre Cota 1.400 si Cota 2.000, proiect care este deja in faza de finalizare, va aduce un plus de competitivitate statiunii Sinaia pe piata din Romania.

De asemenea, in urmatoarea perioada compania va da in folosinta un sistem ultramodern de inzapezire artificiala a partiilor de altitudine de pe domeniul schiabil Sinaia, care este deja finalizat si va lucra intens la amenajarea si deschiderea unor partii noi.

„Suntem incantati de oportunitatile care apar odata cu interesul crescut al turistilor pentru statiune, mai ales pentru Gondola Sinaia, care a consolidat o crestere semnificativa a veniturilor de 77% in primele 8 luni ale lui 2015, in raport cu 2014. in luna august, veniturile provenite exclusiv din functionarea Gondolei Sinaia au avut o crestere de 27% fata de aceeasi perioada din 2014.“ Bogdan Falcescu, Director General Transport Urban Sinaia

Gondola Sinaia este utilizata de pasionatii de mountain biking pentru pistele din cadrul Bike Resort Sinaia si de turistii care vin sau revin la Sinaia in afara sezonului de ski ca sa se bucure de traseele de mers pe jos si sa admire peisajul montan la temperaturi mult mai racoroase decat cele experimentate in marile aglomerari urbane.

La nivelul cifrei de afaceri raportate pe toate sectoarele de activitate, Transport Urban Sinaia a inregistrat o crestere de 58% in luna august 2015 fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar profitul aferent lunii august 2015 pe toate sectoarele de activitate a inregistrat o crestere de 46%.

in aceasta toamna, Gondola Sinaia, cea mai cautata instalatie de transport pe cablu in sezonul cald si singura din Romania care functioneaza pe tot parcursul anului, a lansat Sinaia Skyline, un serviciu pilot de cine gourmet la inaltime, ce va fi continuat din primavara anului viitor, ca urmare a feedback-ului pozitiv primit de la turisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here