Axpo Group a primit distinctia de cel mai important trader de energie din lume in cadrul editiei din 2015 a clasamentului Risk and Energy Risk Commodity Ranking. De asemenea, grupul a fost confirmat ca cel dintai dealer de energie in Europa de Est pentru al doilea an consecutiv.

Axpo, una dintre cele mai importante companii de energie din lume, a atins noi performante in clasamentul Risk and Energy Risk din 2015; compania numara peste zece aparitii intre primii cinci clasati la diferite categorii, printre care Traderul de energie numarul 1 in lume, Dealerul de energie numarul 1 in Europa de Est si locul 2 in cercetare energetica in Europa. in 2015, pentru prima data, Axpo s-a clasat printre primii zece traderi de energie din Europa.

Aceste rezultate reprezinta o confirmare a expertizei de peste 100 de ani a Axpo in domeniile productiei, distributiei, vanzarii si tranzactionarii energiei la cele mai inalte standarde elvetiene, in intreaga Europa.

„Aceasta recunoastere internationala reprezinta o motivatie pentru continuarea eforturilor noastre de consolidare a prezentei pe piata si de extindere a portofoliului de servicii si produse. Orientarea permanenta catre piata, competenta, profesionalismul si inovatia constanta definesc Axpo la nivel international si local”, a declarat Catalin Iordache, Director General al Axpo Romania.

Premiile Energy Risk sunt organizate de revista Energy Risk, cea mai importanta sursa de informare din industria marfurilor, infiintata in urma cu 20 de ani. Aceste premii recunosc excelenta in industria marfurilor globale, iar castigatorii sunt cele mai importante companii care exceleaza in domeniu.

Peste 1.400 de jucatori din piata si clienti au fost implicati in evaluarea companiilor de energie, in baza unor criterii precum pretul, flexibilitatea, contributia in piata, increderea, integritatea si rapiditatea in prelucrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here